Facebook image
Mentés
RSM Hungary
RSM

Európa legjobb vállalkozásai között a szallas.hu és a Biofilter az European Business Awardon

Két magyar cég is elismerést kapott az idei European Business Award döntőjében, amely az európai vállalkozások egyik legrangosabb versenyévé nőtte ki magát az elmúlt 10 év alatt.

Az RSM Global által támogatott, legjobb európai cégeket elismerő megmérettetésen az elmúlt évben 33 ország közel 32 000 vállalkozása indult el az üzleti teljesítményt honoráló díjakért.

A legsikeresebb magyar szereplők közül a Biofilter Zrt. a környezetvédelem és fenntarthatóság kategóriában, míg a szállás.hu sikeres növekedési stratégiájának elismeréseként került kategóriájában a legjobb 10 európai társaság közé. A két vállalkozást teljesítménye elismeréseként a zsűri Ruban D'Honneur díjjal jutalmazta.

A cégek pályázatainak kiértékelésében számos elismert üzleti és gazdaságpolitikai szakember vett részt, többek között Karel De Gucht, az Unió korábbi kereskedelmi biztosa, Christine Lagarde, az IMF vezérigazgatója, vagy Jose Aznar, Spanyolország korábbi miniszterelnöke.

A verseny középpontjában a vállalatok innovációs képessége és üzleti eredményei állnak, amelyek alapján összesen 11 kategóriában kerül értékelésre a társaságok - köztük az induló, a közepes és a nagyobb méretű cégek - teljesítménye.

Immár a 2016/2017-es EBA trófeák elnyerésére is megnyílt a lehetőség azon eredményes magyar cégek számára, amelyek egy erős nemzetközi mezőnnyel is hajlandóak felvenni a versenyt a díjakért.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom