Facebook image

Az országos győztes a február 26-áig legtöbb szavazatot kapott társaság lesz.
Mind a 32 ország győztesét 2016. március 7-én hirdetik ki. A második publikus szavazáson már a 32 országos győztes verseng egymással az Európai Győztes címének elnyeréséért. Szavazni 2016. március 7. és április 26. között lesz lehetőség, az eredményeket pedig a 2016 júniusában megrendezendő European Business Awards gálán hirdetik ki.

Nagyszerű, hogy ilyen sok fantasztikus magyar cég jutott el a verseny ezen szakaszáig. Rendkívül fontos, hogy Magyarország cégeit azáltal is támogassuk, hogy szavazunk, és segítjük a győztes kiválasztását.

A videók érdekes betekintést adnak Európa leginnovatívabb és leginkább inspiráló cégeinek tevékenységébe. A nyilvános szavazás, melynek keretében tavaly 170 000 szavazat érkezett, nagyszerű lehetőséget kínál a cégek számára, hogy elért sikereiket mindenkivel megismertesse.

Itt tudja megtekinteni és leadni szavazatát a Magyar jelöltek videóira:

Biofilter Környezetvédelmi Zrt.
Bo18 Hotel***
Esentico Kft.
ExperiDance
Flavon csoport
Geodézia
K&H
Macher Gépészeti és Elektronikai Kft.
Maltacourt Hungary Kft
Mozaik Education
Szallas.hu Kft

A European Business Awards független zsűrije emellett külön megnézi és pontozza az összes videót és írásos pályázatot, és kiválasztja a 110 legjobb versenyzőt, akiket a Ruban d’Honneur díjjal jutalmaz, és akik a verseny utolsó szakaszában találkoznak is a zsűrivel. Az egyes kategóriák győzteseit szintén a júniusi gálán jelentik majd be.

A European Business Awards azzal a céllal jött létre, hogy üzleti sikereket ismerjen el és mozdítson elő, és egy Európa egészére kiterjedő, erősebb üzleti közösség kialakulását segítse elő.

A 2014/15-ös versenyben az EU valamennyi tagállamának piaca képviseltette magát, akárcsak Törökország, Norvégia, Svájc, Szerbia és Macedónia Volt Jugoszláv Köztársaság is. A versenyzők együttes bevétele meghaladta az 1,5 trillió eurót, együttes nyereségük pedig a 60 milliárd eurót.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom