Facebook image
Mentés

Számviteli kisokos – egy új eszköz a számviteli blogjaink olvasásához

„Szilárdan hiszek ugyanis abban, hogy az egyre jelentősebb mértékben online csatornákra terelődő információáramlás, sőt még inkább az információkhoz kapcsolódó véleménynyilvánítás és eszmecsere a szakmai kommunikáció egy részét is átalakítja, és új csatornába tereli.” – írta Kalocsai Zsolt 2010. május 26-án legelső posztunkban. Elképzelésünk be is igazolódott.

Folyamatosan gyorsuló világunkban, napról-napra csak kapkodjuk a fejünket a minket elárasztó tartalmak után. Mindenki a maga módján próbálja meg a számára fontos tartalmakat szűrni és tényleg csak azokat beengedni, amelyek érdekesek, hasznosak…

De ahogy Seth Godin megfogalmazta: információs túlterhelés nem létezik, csak rossz szűrés. A tartalomfogyasztókat nem érdekli a számukra elvileg elérhető, lényegében már most is végtelennek számító tartalom. Csak az elérhető tartalmaknak az a korlátozott része fontos számukra, ami segíti és tanítja őket. – És én ebben hiszek! A tartalomfogyasztókat nem az elérhető tartalmak túlzott mennyisége aggasztja. Számukra az a fontos, hogy a megfelelő választ egyszerűen, gyorsan megtalálják, ezért megfelelő eszközöket kell számukra nyújtani.

RSS-csatornánk és social média felületeinken kívül, egy újabb eszközt nyújtunk Önöknek a mától elérhető Számviteli Kisokossal, amiben minden olyan, a számvitellel, könyveléssel kapcsolatos fontosabb fogalmat megtalálhatnak, amelyek segíthetik Önöket a számviteli fogalmak eligazodásában és számviteli blogjaink könnyebb megértésében.

Bízom benne, hogy kedves olvasóink hasznosnak találják majd új felületünket és továbbra is nagy bizalommal olvassák szakembereink által készített adózással, számvitellel, bérszámfejtéssel, Ptk.-változásokkal, jogi változásokkal, HR-tanácsadással és könyvvizsgálattal kapcsolatos bejegyzéseinket és teszik fel ezekkel kapcsolatos kérdéseiket.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom