Facebook image
Mentés
RSM Hungary
EBA

Döntsön Ön Magyarország legsikeresebb vállalkozásáról!

Korábban soha nem látott online közönségszavazás veszi kezdetét 2012. szeptember 6-án. A European Business Awards nemzetközi üzleti díj honlapján minden, a versenyen részt vevő vállalkozásról, így a 18 nemzeti döntős magyar cégről is rövid videofilmet találhat, amelynek segítségével megismerheti a vállalkozás eddigi tevékenységét és sikereit, valamint jövőbeni célkitűzéseit. A néhány perces film alapján minden látogató szavazhat, és e voksok alapján dől el, hogy a részt vevő 27 országban mely cégek lesznek a nemzeti bajnokok.

Így nemcsak a cégvezetők és üzleti szakértők, hanem a szélesebb közönség is beleszólást nyer a nemzetközi megmérettetés eredményeinek alakulásába. Ezzel az újítással az immár hatodik alkalommal megrendezett, elismert European Business Awards vitathatatlanul a legrangosabb és legszélesebb körű üzleti versennyé válik Európában.

A szeptember 6-ától október 17-ig tartó online szavazás keretében minden egyes részt vevő országból az a nemzeti döntős vállalkozás kerül ki nemzeti bajnokként, amely a legtöbb közönségszavazatot kapta video-bemutatkozása alapján.

A közönségszavazás mellett szakértő bírák is megtekintik a videókat, melyek alapján nemzeti bajnoki címet adnak országonként 5-20 vállalkozásnak. A novemberben kihirdetett nemzeti bajnokok közül 2013 januárjáig egy kimagasló üzletemberekből, akadémikusokból és vállalkozókból álló értékelő bizottság választja ki azt a 110 európai céget, akik megszerzik a Ruban d’Honneur díjat, a European Business Awards legmagasabb fokú kitüntetését. A díjak átadására és a verseny lezárására ünnepélyes keretek között, egy nagyszabású gálán kerül sor 2013 áprilisában.

„A European Business Awards mindig is kemény megmérettetést jelentett a cégeknek: erre meggyőződésünk szerint szükség is van annak érdekében, hogy megtaláljuk a legkiválóbb európai cégeket. Ám a verseny most még kiélezettebbé válik a video pályázatok alapján lebonyolított online szavazás bevezetésével” – vélekedett az újításról Adrian Tripp, a European Business Awards vezérigazgatója. Hozzátette: ez az új eljárás lehetőséget ad a versenyen részt vevő cégeknek arra, hogy támogatóikat és szurkolóikat a korábbinál jóval szélesebb körben és korszerű csatornákon keresztül szólítsák meg.

Egy árulkodó adat a tavalyi, 2011-es EBÁ-ról: a nevezők összes árbevétele meghaladta az egy billió eurót, az általuk foglalkoztatottak száma pedig a 2,7 millió főt. A European Business Awards egy független üzleti megmérettetés, amely az üzleti kiválóság és az innováció elismerésére és népszerűsítésére hivatott. Követendő példákat mutat fel a legszélesebb üzleti közösségnek, felhívja a figyelmet a sikeres személyekre és szervezetekre, valamint esettanulmányokat és sikerre vivő megoldásokat kínál a versenyen eredményt elérő vállalkozások példája révén. Az üzleti díjat olyan európai szervezetek támogatják, mint az RSM International, az Infosys, a Millicom International Cellular S.A. és a UK Trade & Investment.

A szavazás menete

A szavazásra nyitva álló időszak: 2012. szeptember 6. – 2012. október 17.

Lépések: az EBA honlapján válasszon egy országot. Az így megnyíló menüben megtekintheti az adott ország összes nemzeti döntőbe jutott vállalkozását, valamint a róluk szóló videofilmeket (a magyar döntősöket itt találja). A video-oldalak alatt találja a szavazógombot, melynek használatához regisztrációra nincs szükség. Fontos ugyanakkor, hogy mindenki országonként csak egy vállalkozásra szavazhat, ezért döntését jól gondolja át. A verseny aktuális állásáról a honlap nem ad tájékoztatást, az eredményeket csak a szavazás lezárultával közlik.

Arra buzdítjuk Önöket, hogy szakítsanak két percet a szavazásra, és ezzel is támogassák az Önöknek legszimpatikusabb magyar vállalkozást. Itt kivétel nélkül olyan cégek számítanak az Ön támogatására, amelyek számottevő eredményeket értek el, és most ezen a nemzetközi megmérettetésen öregbítik hazánk jó hírét.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom