Facebook image
Mentés

Goldenblog 2012: Idén is megmérettetjük magunkat!

Augusztus 20-án nulla óra nulla perckor elindult az idei GoldenBlog verseny, amelyen az RSM DTM Blog is részt vesz - blogunkat szakértői kategóriában neveztük be.

És nyerni szeretnénk! Mi legalábbis úgy érezzük, hogy az elmúlt több mint két évben valami unikálisat alkottunk. Egy olyan vállalati-szakmai blogot, amely napi-heti rendszerességgel hasznos tartalmat ad olvasóinak, olyan tartalmat, amely a mindennapok helyzeteiben, problémáiban nyújt azonnali választ, megoldást. Mindezt az olvasói hozzászólások is visszaigazolták, ám most itt a lehetőség, hogy objektív értelemben is bizonyítást nyerjen: jó uton járunk!

A szavazás szeptember 6-án éjfélig tart. Bárki szavazhat, ám ehhez Facebook-belépés szükséges. A szavazás indulásakor megjelenik a felületen az összes induló blog. Ezek közül egyet, az Ön által legjobbnak véltet kell majd kiválasztani. Fontos, hogy kategóriánként csak egy szavazatot adhat le. Tehát a szavazás során összesen 9-szer szavazhat: mind a 9 kategóriában egy-egy blogot. A nyerteseket szeptember 7-én kezdik el kihirdetni.

Kedves Olvasóink, arra kérjük Önöket, hogy ha úgy vélik, az RSM DTM blogja hasznos tartalomforrás,  érdemes oldalunkra nap mint nap benézni, támogassák egy vokssal az RSM DTM Hungary blogját a következő oldalon: http://goldenblog.hu/szavazas.aspx, Szakértői Blog kategóriában! Ígérjük, bizalmukkal nem élünk vissza, és a folytatás ugyanolyan lesz, mint az eddigiek!

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom