Facebook image
Mentés

Harc a Kékszalagért

Július 5-én 9 órakor rajtol az idei Kékszalag mintegy 500 hajóból álló mezőnye. A verseny legnagyobb esélyesei idén a modern vitorlások, köztük a mai technikai szinten leggyorsabbnak számító katamaránok és trimaránok.

44. Kékszalag egy katamarán csapat szemszögéből>>

Az RSM DTM Hungary One d’Or Cat csapata Pauger M1-es katamaránjával először 2010-ben állt rajthoz. Ez volt az első év, amikor katamaránok is elindulhattak Európa legnagyobb tókerülő versenyén.

A 2010-es Kékszalagot követően a csapat egy F-18-assal minden lehetséges versenyen elindult, és rengeteg tapasztalatra tettek szert,
melyek hozzájárultak ahhoz, hogy az elmúlt két évben egyre jobb eredményeket értek el. Az idei Kékszalag Nagydíjnak a már átalakított Pauger M1-es Katamaránnal vágnak neki.

Július 5-én, a megmérettetés napján kövesse a One d’Or Cat csapatát a Facebook oldalukon, hiszen folyamatosan tájékoztatni fogják Önöket a verseny állásáról és hajójuk helyzetéről.

Az RSM DTM Hungary One d’Or Catamaran legénysége: Vándor Róbert, Kalocsai Zsolt, Erdős Gergely, Kövér László, Lange Péter 

2012. versenyek, eredmények

Fehér szalag 15. Izsák Szabolcs emlékverseny – 2012. június 16.Abszolut 2. hely, hajóosztály 1. hely
Rund Um, Bodeni tó – 2012. június 8.Abszolut 7. hely
Pünkösdi regatta – 2012. május 26-28. (Keszthely város nagydíja)Abszolut és hajóosztály 1. hely
X-Trade Brokers Nagydíj, Balatoni Évadnyitó távverseny – 2012. május 12.Abszolut és hajóosztály 1. hely


    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom