Facebook image
Mentés

Elindult a gyakornoki programunk!

Az RSM DTM Hungary Zrt. nemcsak a többéves szakmai tapasztalattal bíró, szakmájuk iránt elhivatott szakemberek számára hirdet lehetőségeket, hanem szélesre tárja kapuit pályakezdők, illetve végzős, gyakornoki helyet kereső hallgatók számára is. Elindult ugyanis az RSM DTM hivatalos gyakornoki programja.

Bármely fiatal értékes tapasztalatokkal gazdagodhat azzal, ha Társaságunk minőségi szolgáltatást nyújtó munkakultúrájában teszi meg első lépéseit a versenyszférában. Leendő gyakornokainkat dinamikus szakmai fejlődést szorgalmazó szervezet várja, melyet egy letisztult, alaposan átgondolt mentori rendszer támogat. A gyakornokok olyan példaértékű szakemberekkel dolgozhatnak együtt, akik a könyvelő/adótanácsadó szakmára hivatásukként tekintenek. Emellett részt vehetnek belső előadásokon, szakmai megbeszéléseken, tapasztalatcseréken, továbbá betekintést nyerhetnek érdekes szakmai esetekbe is.

A közös munka során gyakornokaink maguk sem sejtik, milyen örömmel fogadjuk kisegítésüket a határidőkkel terhelt időszakokban. A „Rám itt tényleg szükség van!” jó érzését számos gyakornoki időszakát nálunk töltött hallgató igazolta már vissza.

A tehetséges, szorgalmas és a szakma iránt érdeklődést tanúsító diákokkal gyakorlati idejük leteltével sem szűnik meg kapcsolatunk; diplomaszerzés után felkereshetnek bennünket, ha nálunk szeretnék pályájukat elindítani. A napi feladatvégzés mellett társaságunknál folyamatos a szakmai képzés és továbbképzés, az idegennyelv-tudás fejlesztése, valamint a szakmai szókincs és üzleti kommunikáció gyarapítása. Több jelenlegi kollégánkat gyakornokként ismertük meg, és mára már szakemberként erősítik az RSM DTM Hungary Zrt. csapatát.

A programban való részvételre olyan hallgatókat várunk, akik egy profi munkaszervezetben elismert és kiváló szakemberek mentori támogatásával szeretnének a számvitel vagy adótanácsadás alapjaival megismerkedni. A jelentkezéseket a job@rsmdtm.hu címre várjuk. Az érdeklődő diákok számára szenior szakembereink szakdolgozati témavezetőként is szívesen állnak rendelkezésre.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom