Facebook image

Karrier

Távmunka - Szenior könyvelő

Nem kell Budapesten vagy Pest megyében élned ahhoz, hogy részese lehess az RSM Teamnek. Technológiai hátterünknek, és az általunk otthonodba telepített modern eszközeinknek köszönhetően az ország bármely részéről tudsz nálunk dolgozni, hozzánk kapcsolódni. Kalandjainkban és programjainkban ugyanúgy részt tudsz venni aminek költségeit átvállaljuk. A 2020 Év irodája nagyvállalati díjat nyert irodánkban megmutatjuk és megtanítjuk, hogyan működik egy 21. századi tanácsadó iroda.  

  • Gazdasági diplomád mellé megvan a mérlegképes is?
  • Eltöltöttél már legalább öt évet könyvelőirodában?
  • Készítettél önállóan beszámolókat?
  • Naprakész vagy a számviteli és az adózási jogszabályokból?
  • A Navision, az Axapta, az SAP és a Revolution szavakról nem egzotikus nyaralóhelyek jutnak eszedbe?
  • Magatartás-szorgalom helyett a problémamegoldó képességedet osztályozták a suliban
  • Már gyermekkorod óta érdekel a robotika, és kíváncsi vagy hogy tudjuk ezt irodai környezetbe is integrálni?

Ha a fentiek mellett még rendelkezel angol és/vagy német üzleti nyelvtudással is, és szívesen lennél nálunk szenior könyvelő, engedd meg, hogy megismerjünk. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánkba, de ha neked kényelmesebb otthonról online bejelentkezned, arra is van lehetőséged.

Jelentkezés a pozícióra

Kik vagyunk?

Az RSM Hungary – az 50 éve működő RSM International kizárólagos hazai tagjaként – Magyarország egyik kiemelkedő tanácsadó társasága, amely számvitel, (digitális) adózás és bérszámfejtés területén kínál megoldásokat. Célunk egy olyan összetartó szakértői csapat munkaközösségé válása, amit nem csak az irodai környezetben, hanem azon túl – az ország bármely szegletében megtalálható otthonból is – izgalmas feladatok és támogató csapattagok is várják. 

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről itt találsz információt.

Fontos értéknek tartjuk a tudást és a fejlesztést, támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási  és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Hisszük, annál jobb, minél több szakmai kompetenciával rendelkező munkatársunk van.

Hosszú távon elérhetővé válik számodra is a kamatmentes lakáshitel programunk, hétévente pedig, feltöltődésed és pihenésed 2 hónap fizetett szabadsággal (sabatical) támogatjuk.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni.  Kalandjainkat Instagram és Facebook karrier oldalainkon tudod követni.

Mit várunk tőled?

Nálunk a felelősségteljes munkáért cserébe változatos feladatok megoldásával fejlesztheted szakértelmedet. A könyvelőszoftverek mellett fontos, hogy az általános irodai programok se tudjanak könnyen kifogni rajtad és szívesen vegyél részt a jövő technológiáinak fejlesztésében.  

Ügyfeleink hazai és külföldi közepes és nagyvállalatok a legkülönbözőbb vállalkozási területekről. Ez nagyon izgalmassá és változatossá teszi munkánkat, emellett a napi szintű kapcsolattartás során fejlesztheted velük kommunikációs képességedet és nyelvtudásodat. 

Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat.

Feladataid közé fog tartozni például az ügyfeleid portfóliójának teljes körű kezelése: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében. Mindemellett a te dolgod lesz a gyakornokok, könyvelőasszisztensek munkájának koordinálása, szakmai fejlődésük támogatása.

Jelentkezés a pozícióra

Jelentkezésedet emailben is elküldheted, önéletrajzodat fizetési igény és pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

Ha #kíváncsi vagy ránk, nézd meg az irodánkban forgatott videót!


Ha szeretnéd tudni  miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2020-as Év Irodája verseny nyertese, nézz körül nálunk!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink