Facebook image
Mentés
RSM Hungary

Jótékonysági aukció az autizmussal élőkért

Támogassa az Autistic Art Alapítvány munkáját, és nyerjen egy életre szóló kalandot! Az aukció nyertese a kétszeres Kékszalag győztes RSM Hungary Sail Racing csapatával versenyezhet a szezon egyik ikonikus nagydíján.

Licitáljon és vitorlázzon a Fehér Szalagon!

2022. július 9-én indul a Fehér Szalag Nagydíj Balatonfüredről, amelyet most az RSM Hungary Sail Racing katamaránjának fedélzetén a legénység tagjaként követhet, ha jótékonysági aukciónkon licitál - és nyer!

Az RSM Hungary Sail Racing csapata a Magyar Vitorlás Szövetséggel együtt jótékonysági aukciót hirdet, ahol a legmagasabb licitet leadó nyertes a kétszeres Kékszalag győztes RSM legénységének tagjaként részt vehet a szezon egyik ikonikus versenyén, a Kékszalag kistestvéreként ismert a Fehér Szalagon.

Licitálni az RSM Hungary Sail Racing Facebook oldalán a hozzászólások között vagy az rsmsailracing@rsm.hu e-mail címen lehet. A kezdő licitérték és a licitlépcső egyaránt 10.000 forint. 

licitáljon a szervező facebook oldalán!

Autizmus - a szokásostól eltérő operációs rendszer

Az autizmus nem betegség, és nem fogyatékosság, csak egy szokásostól eltérő "világérzékelés", mely hazánkban csaknem 150 ezer embert érint. Megnyilvánulása viszonylag széles spektrumon mozog: míg egyes autizmussal élő személyek esetében előfordulhatnak kiemelkedő képességek, addig néhányuknak a mindennapi élet legapróbb feladatai is komoly próbatételt jelenthetnek.  A speciális lakóközösségek biztosítása ezért is kulcsfontosságú számukra.

Az Autistic Art forrásteremtéssel és művészeti programszervezéssel segíti 11 magyarországi, civil fenntartású autista lakóotthon működését. Ezek az intézmények 250, autizmusban és gyakran más fogyatékossággal is súlyosan érintett fiatal felnőtt számára jelentik az otthont és a biztonságot. Ők önellátásra soha nem lesznek képesek, de ezekben a közösségekben biztonságban és megfelelő körülmények között élhetnek.

Az aukción befolyt összeget az RSM Hungary Sail Racing csapata teljes egészében az Autistic Art Alapítvány javára ajánlja fel.

Az aukció részletei

Licitálni az RSM Hungary Sail Racing Facebook oldalán hozzászólásként vagy az rsmsailracing@rsm.hu e-mail címen lehet.

A kezdő licitérték 10.000 forint. A licitlépcső 10.000 forint.

Aukció: 2022. július 1. 00:00 óra – július 7. 18:00 óra.

Eredményhirdetés: 2022. július 7., 20.00 óra.

Kapcsolatfelvétel a nyertessel: 2022. július 8. 

Fehér Szalag Nagydíj: 2022. július 9.  Balatonfüred.

Licit-szabályzat weboldalunkon.

Az aukció aktuális állásáról a Facebook oldalon folyamatosan beszámolunk, illetve a versenyről élőben is többször bejelentkezünk majd. 

A szervező facebook oldala

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom