Facebook image
Mentés
RSM Hungary

Növekedés, reziliencia, emberi tényezők – újabb szakmai díjat kapott az RSM

A sikeres és jövőálló üzlet alapja az üzleti és társadalmi hasznosság mellett az olyan humán faktorok, mint az etikus magatartás vagy a dolgozói elégedettség. A magyar gazdaságot támogató, fenntartható társaságokat elismerő Joint Venture Szövetség „Vállalatok a jövőért” díját középvállalati kategóriában az RSM Hungary nyerte.

Mit jelent a jövőállóság?

Mi történik, ha egy váratlan helyzet hatására megváltozik az életünk? Ha nemcsak rajtunk múlnak a körülményeink, mert külső hatások - mint amilyen például a világjárvány, az emelkedő infláció, vagy akár az elszálló banki kamatok - kibillentenek? 

A jövőálló vállalat a felmerülő akadályok ellenére nemcsak gyorsan stabilizálódni, hanem – épp a kihívásoknak köszönhetően - a helyzetből előnyt kovácsolni is képes. A reziliens társaságok tehát nem pusztán reagálnak a környezeti hatásokra, hanem a változások élére is állnak.

Kalocsai Zsolt az RSM Hungary elnök-vezérigazgatója szerint a jövőálló szervezetek néhány fontos tulajdonságban osztoznak:

  1. Pozitívan állnak a piaci változásokhoz: a változást lehetőségként és nem problémaként élik meg és pozitív várakozásokkal tekintenek a jövőbe.
  2. Nyitottak az új technológiák felé: aktívan tervezik munkájuk technológiai transzformációját.
  3. Stratégiában gondolkodnak: üzleti célokat  fogalmaznak meg és folyamatosan visszamérik azokat.
  4. Vezetik vagy nyomon követik a trendeket, a kulcsfontosságú szabályalkotókat.
  5. Sosem becsülik alá az emberi faktort: támogató munkahelyi légkört teremtenek, és elismerik a munkavállalók teljesítményét.
A szombati Companies for the Future Award középvállalati kategóriájának 1. helyét nyerte az RSM Hungary. Köszönet minden kollégámnak, hogy ezt elérhettük! Továbbra is azért dolgozunk, hogy egy kitűnő, jövőálló és innovatív munkahelyet és vállalatot építsünk!

A JVSZ „Vállalatok a jövőért” díja

A 35 éves Joint Venture Szövetség idén indította el „Companies for the Future Award” díját, melyen olyan vállalatok kaptak szakmai elismerést, melyek nemcsak kommunikációjukban, hanem a mért adatok és mutatóik alapján is fenntarthatóan működnek. 

Az idén első alkalommal meghirdetett megmérettetésen a szakmai bizottság döntése alapján a középvállalati kategóriában az RSM Hungary nyerte a JVSZ „Vállalatok a jövőért” díját.

A társaságokat az alábbi szempontok alapján vizsgálták:

  1. Folyamatos növekedés - stabilitás, megbízhatóság.
  2. Etikus üzleti magatartás.
  3. Fenntarthatóság.
  4. Társadalmi hasznosság.
  5. Dolgozók megtartása, dolgozói elégedettség.

Csatlakozzon csapatunkhoz, nézzen szét nyitott pozíciónk között!

RSM karrier

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom