Facebook image
Mentés
RSM Hungary
RSM

Új irodába költözött az RSM Hungary cégcsoport

A Váci úti irodafolyósó újonnan átadott irodaépületébe, a Balance Hallba költözött az RSM Hungary cégcsoport. Az adó-, számviteli és pénzügyi tanácsadó társaság új, modern irodatérben folytatja működését és növekedését.

Az RSM Hungary Zrt. az egyik vezető nemzetközi audit, adótanácsadó és tanácsadói hálózat, az RSM tagjaként számviteli, adózási, bérszámfejtési és digitális adózási területeken dolgozik hazai és nemzetközi hátterű középvállalatok partnereként. Az elmúlt évek bővülő megbízásai és az üzletágak, munkatársi létszám növekedésének eredményeként a cégcsoport új, modern, környezetbarát központot keresett a hatékony működéshez és a további fejlődéshez. A legfontosabb cél egy olyan új „otthon” megtalálása volt, ahol a munkavállalók jólléte kiemelt szerepet kap amellett, hogy a társaság belső hatékonysága is növekedhet. 

Az optimális munkakörnyezetet a közel 150 munkatárs számára egy új fejlesztésű, magas színvonalú iroda biztosítja a Balance Hall irodaházban, közel 2000 m2-es irodaterületen.  Az irodaház technológiai megoldásai a legmodernebb eszközöket alkalmazzák, csökkentik az üzemeltetéshez felhasznált energia- és vízfogyasztást, illetve a környezetterhelést. Az épület metróközeli elhelyezkedése tömegközlekedéssel is optimális megközelítést biztosít mind a dolgozók, mind a partnerek számára, ugyanakkor lehetőséget ad a parkolási igények kezelésére is.

Társaságunk az RSM International kizárólagos magyar tagjaként része egy több mint 50 éve működő globális hálózatnak, amely a világ több mint 120 országában mintegy 40 ezer szakértővel szolgálja ki középvállalati partnereit. 

A költözés miatt változott székhelyünk és címünk,
pontos adatainkért kattintson!

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom