Facebook image

Palicz Petra

Menedzser, Adóüzletág

Palicz Petra jogász, okleveles általános forgalmi adó szakértő. 2005 óta dolgozik adózási, ezen belül kiemelten áfa-tanácsadási területen, 2012 óta tagja az RSM Hungary Zrt. csapatának, korábban egy kisebb, nemzetközi hátterű adótanácsadó cégnél dolgozott. A magyar és uniós hozzáadottérték adóra vonatkozó ismereteit belföldi és külföldi (osztrák és belga) továbbképzéseken szerezte.
Szakterületei közé tartozik a belföldi és nemzetközi (uniós) ügyletek áfa tanácsadása, termékmozgások és szolgáltatásnyújtások áfa szempontú elemzése, külföldi áfa-visszatérítések benyújtása és kezelése, adóvizsgálatokban való részvétel, adótervezési feladatok, EKAER tanácsadás, valamint belföldi compliance feladatokban is aktívan részt vesz.

Telefon
Palicz Petra témái
Palicz Petra

Elektronikus számlázás – a számlaadminisztráció forradalma

A digitalizáció egyre több lehetőséget nyújt a vállalatok adminisztrációs feladatainak és költségeinek csökkentésére. Az elektronikus számlázás a növekvő felhasználói tábornak és az új technikai megoldásoknak köszönhetően ma már nem csupán elektronikus számlatovábbítást és befogadást jelent. A digitalizáció és a törvényi változások új kapukat nyitnak az e-számlázás előtt és automatizált, költséghatékony megoldásokra adnak lehetőségeket a gazdasági szereplők számára.

Tovább
Palicz Petra