Facebook image

Karrier

HR generalista-recruiter

A hirdetés jelenleg nem aktuális, de szívesen fogadjuk a jelentkezésed. Ha a pozíció aktívvá válik, mindenképpen számításba veszünk.

Szeretnél egy 200 fős fehérgalléros csapat HR generalistája és recruitere lenni, miközben egyensúlyban tartod az életed?

Adó, számiteli és jogi tanácsadással foglalkozó cégünk XIII. kerületi, minden szegletéből harmóniát sugárzó, fenntartható irodájába keressük, változatos feladatokra vágyó, fehérgalléros toborzásban néhány éves szakmai tapasztalattal rendelkező, lelkes és ötletekből kifogyhatatlan, HR generalista - recruiter kollégánkat.

Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

Reggel, a Balance Hall irodaházban található, 2000 m2-es, egyedi tervezésű, az Év irodája díjat elnyert, kutyabarát irodánkba érkezel, ahol az igényesen kialakított konyhánkban kávé és tea is vár rád. 

A reggeli italok elfogyasztása után belevágsz a változatos, munkaerő-toborzással és kiválasztással kapcsolatos feladataidba. Részt veszel a cégcsoport betöltendő pozícióira alkalmas jelöltek felkutatásában adatbázisokban, közösségi médiában, diákszövetkezeteken és egyéb csatornákon keresztül. A beérkezett önéletrajzokat előszűröd, és interjúkat szervezel a jelöltekkel. Az elsőkörös online interjúkat követően a potenciális munkatársakkal az irodánk egyik egyedi tárgyalóiban találkozol, melyek az alábbi neveket viselik: Cars, Film and Movie, Sailing, Star Wars.

Ha csatlakozol hozzánk, hamar megtudod, mit jelentenek ezek a különleges nevek :-)

Jelentkezés a pozícióra

Ezt követően lazítasz egy picit az ebédszünetben, melyet eltölthetsz a kollégákkal közösen a saját konyhánkban, vagy a közeli, különféle kulináris élményeket kínáló éttermek egyikében is. A nap hátralévő részéhez kellő energiát, az irodában felállított saját fagyigépünkből is nyerhetsz.

Délután különböző adminisztratív feladatok is várnak, többek között az új belépőkhöz és kilépőkhöz kapcsolódóan. Feladataid közé tartozik még a béren kívüli juttatások rendszerének működtetése, fejlesztése, valamint különféle eljárások, belső szabályzatok bevezetése és fejlesztése. Kapcsolatot tartasz a bérszámfejtő kollégákkal, és a belső szervezésű programok előkészítése is rád vár. Ezért minden kolléga nagyon hálás lesz neked! Biztosak vagyunk benne, hogy profin kezeled az Excelt, ezt a tudásodat majd a havi riportok és kimutatások elkészítése közben fogod kamatoztatni. A nemzetközi cégcsoportunkon belüli kapcsolattartáshoz jól fog jönni a magabiztos angol nyelvtudásod is.

Hogyan telnek a mindennapjaink a munkán kívül?

Hiszünk abban, hogy a jó cég a jó csapatnál kezdődik, ezért kollégáink számára változatos élményeket nyújtunk mind a munkában töltött órák alatt, mind a munkaidőn kívüli közös esemény során. Számunkra fontos a kollégáink egészsége, ezért minden hétfőn gyümölcsnapot tartunk, kedden pedig friss mikrozöldek érkeznek az irodába, hogy mindenki felölthesse a vitamin tartalékát. A rendszeres mozgást All You Can Move kártyával, a regenerációt pedig irodai masszázzsal támogatjuk. 

Számítunk rád, céges rendezvényeink: családi napok, ünnepnapokhoz kapcsolódó céges rendezvények (farsangi fánkozás, húsvéti reggeli, forraltborozás) májusi szezonzáró parti őszi csapatépítő kirándulás, mikulásünnepség és karácsonyi évzáró partyk kitalálásában és megszervezésében is. 

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, magyar és (angol nyelvű) önéletrajzod motivációs levél kíséretében, a job@rsm.hu email címre is elküldheted. 

Kikkel fogsz együtt dolgozni és tényleg olyan menő az iroda? Milyenek a kollégák, valóban olyan jó a hangulat, ahogy írják? Nézd meg a kisfilmet, reméljük választ kapsz a kérdéseidre.

Ha inkább olvasni szeretnél rólunk, akkor itt megteheted:  Fedezd fel az RSM világát!

Amennyiben további kérdésed van, fordulj közvetlenül jövőbeni közvetlen vezetődhöz a LindedIn-en.

Jelentkezés a pozícióra

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink