Facebook image

Karrier

Senior Compliance projektvezető

A hirdetés jelenleg nem aktuális, de szívesen fogadjuk a jelentkezésed. Ha a pozíció aktívvá válik, mindenképpen számításba veszünk.

RSM Hungary Karrier Bérszámfejtő

 • Van már minimum 5 év releváns szakmai tapasztalatod nagy adótanácsadó cégnél (Big4)?
 • Kollégáiddal, ügyfelekkel angolul egyeztetsz, levelezel?
 • Önállóan tudsz dolgozni, de egy jó csapatnak szívesen vagy tagja?
 • Tudod hogyan motiváld munkatársaidat?
 • Kíváncsi vagy a versenytársak miért követnek minket?

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor látogass el hozzánk egy beszélgetésre, mert szakmai csapatunk bővítéséhez fejlődni vágyó Senior Compliance projektvezető kollégát keresünk.

Jelentkezem a pozícióra

Milyen feladatokat szeretnénk rád bízni?

 • A tanácsadók és asszisztensek által készített általános forgalmi adóbevallások ellenőrzése az ügyfél információk és a jogszabályi elvárásoknak megfelelően.
 • Új ügyfelek bevezetése (árazás, szerződéskötés, regisztrációk menedzselése, havi compliance folyamatok megfelelő elindítása és nyomonkövetése).
 • Projektek zárásában aktív részvétel, az ügyfelekkel folyamatos kommunikáció.
 • Belföldi és külföldi társaságok adózását érintő kérdések megválaszolásának szervezése és ellenőrzése, elsődlegesen közvetett adók területén (általános forgalmi adó, környezetvédelmi termékdíj, intrastat, EKÁER stb.).
 • A havi/negyedéves bevallás készítés folyamatainak menedzselése, melynek során a kollégák számra megfelelő leterheltség és szakmai igényesség mentén, az ügyfelek maximális elégedettsége megvalósul.
 • Adókalkulációk és bevallások készítése elsősorban általános forgalmi adó, társasági adó és helyiiparűzési adónemekben, és a kapcsolódó compliance feladatok elvégzése.
 • Egyszerű, eseti adózási és számviteli témákban írásbeli és szóbeli tanácsadások ellenőrzése és az ügyfelek részére kommunikáció?
 • Közreműködés az adóhatósági ellenőrzések során, az ügyfelek és az adóhatóság tájékoztatása.

Mit várunk tőled?

Felsőfokú jogi-, és/vagy pénzügy-számviteli közgazdász végzettséget, és nyitottságot a fejlődésre. Az aktív adójogi angol szaknyelv ismeretedre valamint írásbeli és szóbeli kommunikációs képességedre szükség lesz, ügyfeleink nagyrészt hazai és regionális vegyesvállalatok, középvállalatok.

Ha adó complience területen legalább 5 év szakmai tapasztalattal rendelkezel, akkor biztosan látod, hogy ehhez elengedhetetlen az adózási- és számviteli előírások naprakész ismerete.

Ezen a területen a precíz, lelkiismeretes munkavégzés és az agilitás elengedhetetlen mind az ügyfelek felé a napi kapcsolattartásban, mind a belső irodai feladatok terén és a kollégákkal való szoros együttműködés során.

Vezetőként fontos, hogy legyen jártasságod a people és a projekt menedzsmentben.

Amennyiben az angol mellett németül is beszélsz és levelezel, ezt további előnyként értékeljük.

Szintén előny, ha rendelkezel könyvelés területén szerzett tapasztalattal és mérlegképes könyvelői végzettséggel.

Egyedülálló, felhőalapú, digitális adózási megoldásainkkal támogatjuk ügyfeleinket, ezért szerencsés, ha nyitott vagy az informatika és a digitalizáció iránt. Lehetőséged lesz informatikai és digitalis megoldásaink fejlesztésében aktívan közreműködni.

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér és Cafetéria mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet.

Emellett támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz. Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink. Lehetőséget biztosítunk soft skill fejlesztő képzésekre mind belső, mind pedig külső tréningek során.

Hosszú távon pedig elérhetővé válik lakáshitel, vagy sabbatical (2 hónapos alkotói szabadság) programunk is.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni. Nyugodt és fiatalos munkahelyi körülményekkel és, rendkívül magas színvonalú számítástechnikai háttérrel működünk. Kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. Fontos nekünk a munka-magánélet egyensúlya, szeretjük, ha kollégáinknak van lehetősége kikapcsolódni, feltöltődni.

Kalandjainkat Instagram és Facebook karrieroldalainkon tudod követni.

jelentkezem a pozícióra

Jelentkezésedet emailben is elküldheted, önéletrajzodat fizetési igény és pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink