Facebook image

Karrier

Online marketing munkatárs B2B fókusszal

Tanácsadással foglalkozó cégünk XIII. kerületi, fenntartható, irodájába keressük, online marketing területen jártas, változatos feladatokra vágyó, lelkes és ötletekből kifogyhatatlan Online marketing munkatársunkat. 

Mire számíthatsz, ha csatlakozol hozzánk?

Reggel, a Balance Hall irodaházban található, 2000 m2-es, egyedi tervezésű, az Év irodája díjat elnyert, kutyabarát irodánkba érkezel, ahol az igényesen kialakított konyhánkban kávé és tea is vár rád. A reggeli italok elfogyasztása után belevágsz a változatos, B2B online marketinges feladataidba. Természetesen a hibrid munkavégzést is támogatjuk, de majd megtapasztalod, hogy mi minden nap teszünk azért, hogy élmény legyen hozzánk bejárni.  Kollégáink számára változatos élményeket nyújtunk mind a munkában töltött órák alatt, mind a munkaidőn kívüli közös esemény során. Számunkra fontos a kollégáink egészsége, ezért minden hétfőn gyümölcsnapot tartunk, kedden pedig friss mikrozöldek érkeznek az irodába, hogy mindenki felölthesse a vitamintartalékát. A rendszeres mozgást All You Can Move kártyával, a regenerációt pedig irodai masszázzsal támogatjuk. Nyáron saját irodai fagyigépünk édesíti a napjainkat. Bejelentett alkalmazotti státuszod mellett cafetéria, egészségbiztosítás, és egyéb juttatások is várnak. 

Jelentkezés a pozícióra

Miben számítunk mi rád?

  • Online média platformok naprakész ismerete, menedzselése (Google, Meta, Instagram, LinkedIn, Youtube)
  • Termék landing page-ek kreatív felépítése, PPC kampányok felépítése, optimalizálása (Google, Meta) 
  • Weboldalak és egyéb online felületek folyamatos figyelemmel kísérése, javítások, módosítások - CMS kezelés és ismeret
  • Webfejlesztőkkel kapcsolattartás
  • Szövegírási, szövegfrissítési feladatok ellátása, tartalmak SEO-zása
  • GA4, Search Consol, GTM ismerete és kezelése
  • eDM rendszer kezelése
  • Webanalitikai elemzések, riportok készítése

Előny, ha emellett grafikai feladatokban van gyakorlatod van, és boldogulsz videószerkesztéssel, illetve, ha B2B kommunikációban már van valamilyen tapasztalatod. A nemzetközi cégcsoportunkon belüli kapcsolattartáshoz jól fog jönni a magabiztos angol nyelvtudásod is.

Jelentkezés a pozícióra

Ha szívesen csatlakoznál hozzánk, magyar és (angol nyelvű) önéletrajzod motivációs levél kíséretében, a job@rsm.hu email címre is elküldheted. 

Kikkel fogsz együtt dolgozni és tényleg olyan menő az iroda? Milyenek a kollégák, valóban olyan jó a hangulat, ahogy írják? Nézd meg a kisfilmünket, reméljük választ kapsz a kérdéseidre.

Szeretjük, ha kollégáinknak van lehetősége kikapcsolódni, feltöltődni - kalandjainkat Instagram és Facebook karrieroldalainkon tudod követni. Amennyiben további kérdésed van, fordulj közvetlenül jövőbeni közvetlen vezetődhöz a LinkedIn-en.

RSM - Év irodája

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink