Facebook image

Karrier

M&A Elemző/Tanácsadó

Az RSM Hungary a globális RSM tanácsadói hálózat tagja, mely adó, számviteli és könyvvizsgálói tanácsadók széles körét fogja össze irodáiban világszerte. A magas szintű szakmai igényességgel végzett munka eredményeként társaságunkat mára a magyar tanácsadói piac egyik kiemelkedő szereplőjeként tartják számon. Ügyfeleink között a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl a külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező multinacionális vállalatok is jelen vannak.

M&A üzletágunkba keresünk tanácsadó kollégát

Milyennek képzelünk el téged?

M&A tanácsadó cégnél vagy Big4-nál szereztél már 1-3 év releváns szakmai tapasztalatot. Szemed sem rebben, ha angolul fordulnak hozzád szakmai kérdésekkel, telefonon és írásban. Elégedettséggel tölt el, ha professzionális megoldásokkal tudod nemzetközi ügyfeleink komplex - adózási, jogi, gazdasági – kérdéseit támogatni, használni tudod az egyetemen szerzett pénzügyi-közgazdasági, vagy számviteli ismereteidet és magabiztos vagy üzleti tervezésben, pénzügyi elemzésekben. Jó lenne, ha lenne már tapasztalatod CFA programban, de nagyon örülnénk az angol mellett aktív német nyelvtudásnak is (bár ezek nem elvárások). Fontos lenne viszont, hogy Excelben erős tudásod legyen.

Ha a fentiek igazak rád, akkor mindenképpen szeretnénk megismerkedni veled. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánk egyik tárgyalójába, amelyek a Cars, Film and Movie, Sailing, Star Wars. Ha csatlakozol hozzánk, hamar megtudod, mit jelentenek ezek a különleges nevek.

Mire számíthatsz nálunk? 

 • Támogató szakmai légkörre, kiemelkedő szaktudással rendelkező csapatunkban lehetőséged nyílik szakmai tapasztalataid bővítésére, a folyamatos és gyors fejlődésre.
 • Sell-side és Buy-side M&A tanácsadási (hazai és nemzetközi) projektekbe való bevonásra az előkészítéstől a tranzakció zárásáig.
 • Értékelések, értékelési modellek előkészítése
 • Pénzügyi átvilágításokban, piaci tanulmányokban való aktív részvételre, ami által betekintést nyerhetsz bármely iparág működésébe.
 • Üzleti tervezés támogatására, modellezési feladatokra, szcenárió elemzésekre.
 • Napi szintű kapcsolattartásra és tanácsadásra Ügyfeleink számára.
 • Az M&A üzletág marketing és sales tevékenységének támogatására, potenciális megbízók azonosítására, scope egyeztetésére, ajánlatok egyeztetésére.
 • Szoros együttműködésre az adózási, jogi és más területeinkkel, ezáltal tudásod bővítheted más területekkel is.
 • Változatosságra mind a munka típusát, mind a szektort tekintve.Tranzakciós folyamatokban (Info Memok írása, Üzleti modellek) és azok előkészítésében való részvételre
 • Belső képzéseinken való részvételre, mint az angol nyelvoktatás, e-learning kurzusok vagy szakmai tréningek.
 • Külső képzéseidet szintén támogatjuk, legyen szó kötelező továbbképzésekről, előadásokról vagy tanulmányi szerződés keretein belüli oktatásról.

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér és Cafetéria mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. 

Emellett támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz. Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink. Lehetőséget biztosítunk soft skill fejlesztő képzésekre mind belső, mind pedig külső tréningek során.

Hosszú távon pedig elérhetővé válik kedvezményes albérlet, lakáshitel, vagy sabbatical (2 hónapos alkotói szabadság) programunk is.

Jelentkezés a pozícióra

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, Nyugodt és fiatalos munkahelyi körülményekkel és rendkívül magas színvonalú számítástechnikai háttérrel működünk. Kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. Fontos nekünk a munka-magánélet egyensúlya, szeretjük, ha kollégáinknak van lehetősége kikapcsolódni, feltöltődni

Kalandjainkat Instagram és Facebook Karrier oldalainkon tudod követni.

Angol nyelvű önéletrajzod a pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

Fedezd fel az RSM-et, tájékozódj arról, mit kínálunk leendő kollégáinknak.

Ha #kíváncsi vagy ránk, nézd meg az irodánkban forgatott videót!

RSM Hungary az Év Irodája Díj 2020 győztese!

Ha szeretnéd tudni  miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2020-as Év Irodája verseny nyertese, nézz körül nálunk!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink