Facebook image

Karrier

Könyvelő

  • Van legalább három év könyvelőirodai tapasztalatod teljes körű könyvelés terén?
  • Használtad már a legelterjedtebb könyvelőszoftvereket, és nyitott vagy arra, hogy újakat tanulj meg?  Az SAP,  az Oracle , vagy a Navision neve ismerősen cseng számodra? 
  • Már az oviban is az önálló és precíz munkavégzés volt a jeled? 
  • A probléma szó helyén a feladat és a kihívás szerepel a szótáradban?

Ha most gyanakodni kezdtél, hogy honnan ismerhetünk téged, akkor feltétlenül látogass el hozzánk egy beszélgetésre, mert bővülő ügyfélkörünk kiszolgálásához elhivatott, fejlődni vágyó könyvelőt keresünk. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánkba, de ha neked kényelmesebb otthonról online bejelentkezned, arra is van lehetőséged.

Jelentkezés a pozícióra

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről itt találsz információt.

Fontos értéknek tartjuk a tudást és a fejlesztést, támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási  és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Hisszük, annál jobb, minél több szakmai kompetenciával rendelkező munkatársunk van.

Hosszú távon elérhetővé válik számodra is a kamatmentes lakáshitel programunk, hétévente pedig, feltöltődésed és pihenésed 2 hónap fizetett szabadsággal (sabatical) támogatjuk.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani 2021-ben az Év Irodája díjra esélyes dizájn-irodánkban.  Kalandjainkat Instagram és Facebook karrier oldalainkon tudod követni.

Mit várunk tőled?

Nálunk a felelősségteljes munka során ,változatos feladatok megoldásával fejlesztheted szakértelmedet. A könyvelőszoftverek mellett fontos, hogy az általános irodai programok se tudjanak könnyen kifogni rajtad és szívesen vegyél részt a jövő technológiáinak fejlesztésében.  

Ügyfeleink hazai és külföldi közepes és nagyvállalatok a legkülönbözőbb vállalkozási területekről. Ez nagyon izgalmassá és változatossá teszi munkánkat, emellett a napi szintű kapcsolattartás során fejlesztheted velük kommunikációs képességedet és nyelvtudásodat. 

Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat.

Feladataid közé fog tartozni például ügyfeleid portfóliójának teljes körű kezelése: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében. Mindemellett a te dolgod lesz a gyakornokok, könyvelőasszisztensek munkájának koordinálása, szakmai fejlődésük támogatása.

Jelentkezés a pozícióra

Jelentkezésedet emailben is elküldheted, önéletrajzodat fizetési igény és pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

Ha #kíváncsi vagy ránk, nézd meg az irodánkban forgatott videót!

Ha szeretnéd tudni  miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2020-as Év Irodája verseny nyertese, nézz körül nálunk!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink