Karrier

RSM Hungary Karrier Adótanácsadó-asszisztens

Adócsoportunk szakmai munkájának asszisztenciájára keresünk az adótanácsadás iránt érdeklődő lelkes, dinamikus kollégát.

 • Van 1-2 év adótanácsadó asszisztensi tapasztalatod középvállalati, vagy nagyvállalati körben, esetleg tanácsadó cégnél? 
 • Kollégáiddal, ügyfelekkel magyarul és angolul egyeztetsz, levelezel? 
 • Önállóan tudsz dolgozni, de egy jó csapatnak szívesen vagy tagja? 
 • Kíváncsi vagy, milyen egy tudásmegosztó szervezetben mentoráltnak lenni? 

Ha a fentiek mellett még rendelkezel angol és/vagy német üzleti nyelvtudással is, és szívesen lennél nálunk adótanácsadó asszisztens, engedd meg, hogy megismerjünk. Szívesen meghívunk egy kávéra székházunkba, de ha neked kényelmesebb otthonról online bejelentkezned, arra is van lehetőséged.

Jelentkezés a pozícióra

Mit kínálunk?

A munkád során az adótanácsadói csapatunk tagjaként lehetőséged lesz arra, hogy kipróbáld, a szakma melyik területét szeretnéd mélyebben elsajátítani, elmélyülhetsz az adó digitalizáció folyamataiban, te döntesz, milyen irányban tervezed tovább a karrieredet. Természetesen a szükséges végzettség, adótanácsadói képesítések megszerzésében is támogatunk.  

A sokrétű és változatos munka mellett hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül,  kedvenc adóigazgatóink mellett fogsz dolgozni.

Támogatunk nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási  és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik.  Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink.

Hosszú távon elérhetővé válik számodra is a kamatmentes lakáshitel programunk, hétévente pedig, feltöltődésed és pihenésed 2 hónap fizetett szabadsággal (sabatical) támogatjuk.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. Kalandjainkat Instagram és Facebook karrieroldalainkon tudod követni.

Mit várunk tőled?

Felsőfokú gazdasági végzettséget, és nyitottságot a fejlődésre. Az aktív középfokú üzleti angol nyelvtudásodra valóban szükség lesz, ügyfeleink nagyrészt hazai és regionális vegyesvállalatok, középvállalatok. 

Ha adótanácsadási területen legalább egy év szakmai tapasztalattal rendelkezel, akkor biztosan látod, hogy ehhez elengedhetetlen az adózási- és számviteli előírások naprakész ismerete. A szakmai fejlődést külső és belső képzésekkel mi is támogatjuk, de egy folyamatban lévő adótanácsadói képzést előnyként értékelünk. 

Ezen a területen a precíz, lelkiismeretes munkavégzés és az agilitás elengedhetetlen. És ha az angol mellett németül is beszélsz és levelezel, azt további előnyként értékeljük.

JELENTKEZÉS A POZÍCIÓRA

Milyen feladataid lesznek? 

 • Általános forgalmi adóbevallások elkészítése a havi/negyedéves ügyfél analitikák alapján;
 • Belföldi és külföldi társaságok adózását érintő kérdések megválaszolása az ügyfeleknek elsődlegesen közvetett adók területén (általános forgalmi adó, környezetvédelmi termékdíj, intrastat, EKÁER stb.);
 • KSH jelentések készítése és benyújtása;
 • Adókalkulációk és bevallások készítése elsősorban általános forgalmi adó, társasági adó és helyiiparűzési adónemekben, és a kapcsolódó compliance feladatok elvégzése;
 • Egyszerű, eseti adózási és számviteli témákban írásbeli és szóbeli tanácsadás az ügyfelek részére;
 • Adóhatósági ellenőrzések során közreműködés és eseti jellegű beadványok megfogalmazása (kérelem, észrevétel);
 • Hatósági állásfoglalások készítése adózási illetve számviteli témákban.

Jelentkezésedet emailben is elküldheted, önéletrajzodat fizetési igény és pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

RSM I Szavazz ránk!

Közösségi életünket Facebook karrieroldalunkon követheted, ha pedig szeretnéd megtudni, hogy miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2021-es Év Irodája verseny esélyes jelöltje, akkor nézz körül nálunk, és ha tetszik, amit látsz, támogass minket szavazatoddal! 

RSM - Év irodája

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-vezető

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink