Facebook image

Karrier

Üzletfejlesztési munkatárs

A hirdetés jelenleg nem aktuális, de szívesen fogadjuk a jelentkezésed. Ha a pozíció aktívvá válik, mindenképpen számításba veszünk.

Az RSM Hungary cégcsoport üzletfejlesztési csapatába keressük új munkatársunkat.

Kedveled a kihívásokkal teli, pörgős mindennapokat? Az ügyfélkezelés az egyik erősséged? Akkor küldd el jelentkezésed!

Üzletfejlesztési munkatárs pozíciónkra

  • Gazdasági területen otthonosan mozogsz? 
  • Szemed sem rebben, ha angolul fordulnak hozzád szakmai kérdésekkel, telefonon és írásban?
  • Nem okoz gondot, ha adminisztrálni kell, de emellett komfortos, ha ügyfelekkel és kollégákkal kell beszélgetni?
  • Elégedettséggel tölt el, ha egy problémára a legjobb megoldást tudod kínálni?
  • Van már tapasztalatod ügyfélkezelési, üzletfejlesztési területen amit szívesen bővítenél tovább? 

Jelentkezés a pozícióra

Mit várunk tőled? 

Gazdasági végzettségedre, tapasztalatodra szükség lesz. Színes szolgáltatási palettánkra építve új üzleti kapcsolatok és lehetőségek felkutatása, kiépítése lesz a feladatod üzletfejlesztési csapatunk tagjaként. Bekapcsolódsz a megkérések kezelésébe, a tárgyalások megszervezésébe, ajánlatok elkészítésébe és a szerződések előkészítésébe is. Hazai és nemzetközi ügyfelekkel és nemzetközi hálózatunk tagjaival is tárgyalnod, egyeztetned kell majd, ezért tárgyalóképes angol nyelvtudásodra számítunk. 

Feladataid közé fog tartozni az új lehetőségek azonosítása, részt veszel az üzletfejlesztési csapat feladatainak kezelésében és sales kampányok felépítésében. Cégcsoportunk üzletágaival együttműködve tudsz majd dolgozni: adótanácsadási, számviteli, bérszámfejtési, jogi területeken és digitax megoldásokat fejlesztő csapatunkkal – akik segítenek szakmai tudásukkal. 

Ahhoz, hogy ezt a munkát hatékonyan tudd végezni, fontos, hogy jól tudj az időddel gazdálkodni, és strukturáltan gondolkodj. 

Jelentkezés a pozícióra

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk támogató munkakultúrára és stabil háttérre számíthatsz. A versenyképes jövedelem mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. 

Modern munkakörnyezetben, kiváló mentorokkal dolgozol majd együtt, emellett támogatunk szakmai képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási, tanulmányi szerződés-programunk igénybevételére is lehetőséged nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz, szakmai kompetenciáidat fejleszted.

Hosszú távon pedig elérhetővé válik számodra is kedvező lakáshitel támogatási és sabbatical (2 hónapos alkotói szabadság) programunk is.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani.  Kalandjainkat Instagram és Facebook karrieroldalainkon tudod követni.

Ha #kíváncsi vagy ránk, nézd meg az irodánkban forgatott videót!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink