Facebook image

Karrier

Szenior könyvelő

Feltétlenül olvasd el ezt a hirdetést, ha a mérlegről már nem csak a hivatásod, hanem a munka és magánéleti egyensúlyod felborulása is egyre gyakrabban eszedbe jut. Akkor is érdemes elolvasnod, ha legalább 5 év tapasztalattal rendelkező szenior könyvelőként már inkább barátságos, családias hangulatban szeretsz dolgozni, és értékeled azt, ha a felelősségteljes munkád mellett folyamatosan fejlesztheted magad, mindeközben számos kényelmi szolgáltatást igénybe vehetsz és a kollégáiddal színes programokon vehetsz részt.

Neked szól ez a hirdetés, ha nyitott vagy a könyvelői szakma változásaira, és nem csak sodródni szeretnél az árral, hanem élére állni a változásoknak, és velünk együtt közösen alakítani a szakmai jövőjét!

Gyújtsuk be együtt a rakétákat!

Nálunk a sokrétű és változatos munka mellett hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. Kiváló mentoroktól sajátíthatod el a szakmát házon belül, számviteli üzletágunk vezetőjéről holnapunkon találsz információt.

Jelentkezés a pozícióra

  Milyennek képzelünk el téged?

  Szeretünk egy nyelvet beszélni, ezért nem árt, ha a Navision, az Axapta, az SAP és a Revolution szavakról nem egzotikus nyaralóhelyek jutnak eszedbe. Nagyra értékeljük a folyamatos tanulást, így plusz pont, ha a gazdasági diplomád mellé megvan a mérlegképes végzettséged is. Az elmúlt, legalább 5 éves könyvelőirodai munkád során már készítettél önállóan beszámolókat és naprakész vagy a számviteli és az adózási jogszabályokból.  Légy nyitott a könyvelői szakma változásaira, sőt még jobb, ha velünk együtt élére állsz a változásoknak és együtt formáljuk a szakmát. Ezért az sem hátrány, ha nyitott vagy a digitális megoldások és a robotika iránt, és érdekel, hogyan tudjuk mindezt az irodai környezetbe is integrálni.

  Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat, és ne problémákat, hanem kihívásokat láss magad előtt.

  Ha a fentiek mellett még angol és/vagy német üzleti nyelvtudással is rendelkezel szeretnénk megismerkedni veled. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánk egyik tárgyalójába, amelyek a Cars, Film and Movie, Sailing, Star Wars. Ha csatlakozol hozzánk, hamar megtudod, mit jelentenek ezek a különleges nevek.

  De ha neked kényelmesebb otthonról online bejelentkezni az interjúra, arra is lehetőséget biztosítunk.

  Mit érdemes rólunk tudnod?

  Cégünk az RSM Hungary – az 50 éve működő RSM International kizárólagos hazai tagjaként – Magyarország egyik kiemelkedő tanácsadó társasága, amely számvitel, (digitális) adózás és bérszámfejtés területén kínál megoldásokat.

  Fontos értéknek tartjuk a tudást és a fejlesztést, támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Hisszük, annál jobb, minél több szakmai kompetenciával rendelkező munkatársunk van.

  Hosszú távon elérhetővé válik számodra is a kamatmentes lakáshitel programunk, hétévente pedig, feltöltődésed és pihenésed 2 hónap fizetett szabadsággal (sabatical) támogatjuk.

  Eleged van már abból, hogy az ismerőseid túlságosan egysikúnak képzelik el a munkádat? Csatlakozz hozzánk és cáfoljuk meg együtt a tévhiteket!

  Feladataid közé fog tartozni például az ügyfeleid portfóliójának teljes körű kezelése: kimenő és bejövő számlák, bank és pénztár könyvelése, vegyes bizonylatok, főkönyvi könyvelés, bevallások elkészítése, riportok összeállítása és beszámoló készítése, ezeken kívül részt vehetsz könyvelési projektekben és könyvvizsgálat előkészítésében. Mindemellett a te dolgod lesz a gyakornokok, könyvelőasszisztensek munkájának koordinálása, szakmai fejlődésük támogatása. Idővel pedig nagyvállalatok önálló tanácsadója is lehetsz! Ugye milyen jól hangzik?

  Nálunk a felelősségteljes munkáért cserébe változatos feladatok megoldásával fejlesztheted szakértelmedet. A könyvelőszoftverek mellett fontos, hogy az általános irodai programok se tudjanak könnyen kifogni rajtad és szívesen vegyél részt a jövő technológiáinak fejlesztésében. 

  Ügyfeleink hazai és külföldi közepes és nagyvállalatok a legkülönbözőbb vállalkozási területekről. Ez nagyon izgalmassá és változatossá teszi munkánkat, emellett a napi szintű kapcsolattartás során fejlesztheted velük kommunikációs képességedet és nyelvtudásodat.

   Kalandjainkat Instagram és Facebook karrier oldalainkon tudod követni.

  Jelentkezés a pozícióra

  Jelentkezésedet emailben is elküldheted, önéletrajzodat fizetési igény és pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

  Ha #kíváncsi vagy ránk, nézd meg az irodánkban forgatott videót!

  Ha szeretnéd tudni  miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2020-as Év Irodája verseny nyertese, nézz körül nálunk!

  Kérdése van?
  Forduljon hozzánk bizalommal!
  Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

  Schepp Magdolna

  HR-igazgató

  Telefon

  Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

  Szakmai tartalmaink