Facebook image

Karrier

Bérszámfejtő

Ha szeretnél mindent megtanulni és tudni is a bérszámfejtésről, jelentkezz bérszámfejtő csapatunkba :-)

Amire számíthatsz nálunk:

A Kollégák támogatásával mindent megtanulhatsz arról, hogy milyen a valóban teljeskörű bérszámfejtés menete, naprakész jogi ismereteket szerzel munkaügyi, társadalombiztosítási kérdésekben, és értelmezni is megtanulod a paragrafusokat. Megtanulod majd a HR, BÉR és TB területek logikai felépítését is, nem csak a sémákat, sablonokat kell követned majd, tehát egy rendszerszintű tudást kapsz tőlünk. Foglalkozhatsz magyar, és nemzetközi, eu-s, sőt, harmadik országból származó munkavállalók anyagaival is. A NAV részére történő bevallások, adatszolgáltatások rejtelmeibe is beavatunk, megtanulsz importálni is, valamit megtanulod majd az évzárás menetét is. Hogy ne legyen nagyon „unalmas” a napod, ügyfeleinkkel is kommunikálhatsz, mi pedig megtanítjuk, hogyan tedd ezt hatékonyan. 

Mindezek mellett biztosítunk számodra egy megbízható ügyfélbázissal rendelkező munkahelyet, sok-sok extra juttatással, reális, a szakmai tudásnak megfelelő bérezéssel, egy igazán színvonalas, kutyabarát irodában, ahol kényelmes, és barátságos iroda vár.

Jelentkezés a pozícióra

Ha a fentieket szeretnéd profin megtanulni, kezelni, érteni és hasznosítani a munkád során szeretnénk, ha az alábbi tudással, ismeretekkel rendelkeznél:  

Mindenképpen szükség lesz szakirányú végzettségre (Bérszámfejtő és/vagy társadalombiztosítási tanfolyam),és 1-2 éves gyakorlatra a bérszámfejtés területén, adózási és társadalombiztosítási, munkajogi jogszabályok ismeretére. Nagyon örülnénk, ha jó lennél kommunikációs készségekben. Mindenképpen szükségesek MS Office ismeretek, és SAP, Nexon, Kulcs Soft bérszámfejtő program ismerete. Mindezeken felül a tanulási vágyadra és önálló, felelősségteljes munkavégzés iránti igényedre, valamint angol vagy német nyelvtudásodra.

Jelentkezés a pozícióra

Jelentkezésedet emailben is elküldheted, önéletrajzodat fizetési igény és pozíció megjelölésével a job@rsm.hu e-mail címre várjuk.

Ha #kíváncsi vagy ránk, nézd meg az irodánkban forgatott videót!

Ha szeretnéd tudni  miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2020-as Év Irodája verseny nyertese, nézz körül nálunk!

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink