Facebook image

Karrier

Onboarding and Implementation Specialist

Az RSM Hungary a globális RSM tanácsadói hálózat tagja, mely adó, számviteli és könyvvizsgálói tanácsadók széles körét fogja össze irodáiban világszerte. A magas szintű szakmai igényességgel végzett munka eredményeként társaságunkat mára a magyar tanácsadói piac egyik kiemelkedő szereplőjeként tartják számon. Ügyfeleink között a magyar középvállalkozásokon és nagyvállalatokon túl a külföldi tulajdonosi háttérrel rendelkező multinacionális vállalatok is jelen vannak.

Onboarding and Implementation Specialist

Milyennek képzelünk el téged?

Szeretünk egy nyelvet beszélni, ezért nem árt, ha a Navision, az Axapta, az SAP és az ERP szavakról nem egzotikus nyaralóhelyek jutnak eszedbe. Nagyra értékeljük a folyamatos tanulást, így fontos, hogy legyen mérlegképes végzettséged. Az elmúlt, legalább 8 éves könyvelőirodai munkád során önállóan beszámolókat készítetté, és naprakész vagy a számviteli és az adózási jogszabályokból.  Légy nyitott a könyvelői szakma változásaira, sőt még jobb, ha velünk együtt élére állsz a változásoknak és együtt formáljuk a szakmát. Ebben a munkakörben nagyon fontos, hogy nyitott legyél a digitális megoldások és az automatizáció irányában, és magas szinten használd az Excelt. A munkád során közreműködsz vállalatirányítási rendszerek bevezetésében, új megoldások implementációjában, az új ügyfelek átvételében.

Ahhoz, hogy ezt a munkát jól tudd végezni, fontos, hogy tudj az időddel gazdálkodni, be tudd osztani a feladataidat, és ne problémákat, hanem kihívásokat láss magad előtt.

Ha a fentiek mellett még angol üzleti nyelvtudással is rendelkezel, mindenképpen szeretnénk megismerkedni veled. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánk egyik tárgyalójába, amelyek a Cars, Film and Movie, Sailing, Star Wars. Ha csatlakozol hozzánk, hamar megtudod, mit jelentenek ezek a különleges nevek.

Jelentkezés a pozícióra

Mire számíthatsz nálunk? 

  • Támogató szakmai légkörre, kiemelkedő szaktudással rendelkező csapatunkban lehetőséged nyílik szakmai tapasztalataid bővítésére, a folyamatos és gyors fejlődésre.
  • Izgalmas módszertani tervezési és megvalósítási feladatok várnak. Illetve a már meglévő végrehajtási módszertan finomhangolásában, szükséges gyakorlatok bevezetésében is részt vehetsz.
  • Nem csak elmélyülős tervező feladatokra, hanem tudásod megosztására is lehetőséged lesz. Hozzád fog tartozni a projektvezetők és az adatrögzítők képzése, fejlesztése, valamint ügyfeleink számára útmutatók, bemutatók elkészítése is.
  • Személyre szabott mentori és közvetlen vezetői támogatást biztosítunk, mellyel egyéni karrierutad tervezését és szakmai fejlődésed segítjük elő.
  • Nemzetközi hátterünknek köszönhetően nemcsak hazai, de nemzetközi partnereinkkel való együttműködésre, szakmai vezetőid támogatásával lebonyolított ügyféltalálkozókra.
  • Belső képzéseinken való részvételre, mint az angol nyelvoktatás, e-learning kurzusok vagy szakmai tréningek.
  • Külső képzéseidet szintén támogatjuk, legyen szó kötelező továbbképzésekről, előadásokról vagy tanulmányi szerződés keretein belüli oktatásról.

Ha szeretnél részese lenni a könyvelő szakma átalakulásának egy olyan cégnél, aki irányt mutat, új számviteli szolgáltatásokat épít ki, és a jövő számviteli szakembereit képezi, akkor feltétlenül látogass el hozzánk egy beszélgetésre, mert dinamikusan bővülő számviteli csapatunkba keressük az elhivatott és fejlődni vágyó kollégánkat onboarding és implemetation specialist munkakörre. Addig pedig a kiemelkedő szakmai tevékenységünkről LinkedIn oldalunkon tájékozódhatsz.

Amit kínálunk:

Mindezekért cserébe - a sokrétű és változatos munka mellett - nálunk hatékony, digitalizált, papírmentes munkavégzést támogató környezetre számíthatsz. A versenyképes bér mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád során szükséged lehet. 

Hosszú távon elérhetővé válik számodra is kamatmentes lakáshitel programunk, kedvezményes albérleti lehetőségünk. Feltöltődésed és pihenésed minden hét év után 2 hónap fizetett szabadsággal (sabbatical) támogatjuk.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani a  2021-ben az Év Irodája díjra esélyes dizájn-irodánkban.  Kalandjainkat Instagram és Facebook karrier oldalainkon tudod követni.

Angol és magyar nyelvű önéletrajzod a pozíció megjelölésével a job@rsm.hu címre várjuk.

Jelentkezés a pozícióra

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!
Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-igazgató

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink