Facebook image

RSM Vagyon és család

Komplex vagyontervezési szolgáltatásunkat családi tulajdonban lévő vállalatok, cégcsoportok, valamint magánszemély tulajdonosaik és leendő örököseik részére alakítottunk ki. Szakértői csapatunk a család és az üzlet összefüggésében felmerülő kérdésekre nyújt átfogó és időtálló megoldásokat.

Jogi, adózási és tranzakciós szakembereink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek belföldi és nemzetközi cégstruktúrák kialakításában, a cégeladásokhoz és cégvásárlásokhoz kapcsolódó adózási, pénzügyi, jogi, cégátvilágítási feladatok terén. Az ingatlanvagyonhoz, valamint magánszemélyek vagyontervezéséhez, örökléséhez és a családi vagyonhoz, házassági közös vagyon megosztásához kapcsolódó tanácsadás területén is átfogó szolgáltatást biztosítunk partnereinknek.

Családi vállalatok tulajdonosaival dolgozunk együtt Magyarországon és világszerte
Az RSM Hungary a legjelentősebb magyar családi cégeket tömörítő, Felelős Családi Vállalatokért Egyesület egyik alapító tagja, ugyanakkor része a 120 országban jelen lévő RSM, globális tanácsadói hálózatnak is. Kollégáink családi vállalatok tulajdonosaival és vezetőivel, vagyonos magánszemélyekkel dolgoznak együtt Magyarországon és világszerte.

Adózási, pénzügyi, jogi, számviteli, tranzakciós szakértőkből álló csapatunk rendelkezik azzal a tudással és személyes tapasztalattal, amellyel hatékonyan meg tudja tervezni az Ön befektetéseinek és vagyonelemeinek rendszerét, kezelését, a vagyon átadását, öröklését és védelmét, vagy éppen a családi vagyon értékesítését, kiszervezését.

Szolgáltatásaink családi vállalatok és tulajdonosaik számára:

Családi vállalkozások vagyonbiztonságának megteremtése

Családi cégvagyon tervezése, generációváltás

Családi vagyontervezés passzív vagyonelemek esetén

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág-vezető

dr. Szűcs Bálint partner, ügyvéd, adótanácsadó

dr. Szűcs Bálint

Irodavezető ügyvéd
Partner, Adótanácsadó

Almási Levente, Partner, M&A, Cégértékelés üzletágvezető

Almási Levente

Partner
M&A, Cégértékelés, Vállalatfinanszírozás üzletágvezető

Telefon
Kérjen ajánlatot online!