Facebook image

Varga Diána

Vezető menedzser, Adóüzletág

Varga Diána közgazdász, több éves adótanácsadói tapasztalattal rendelkező szakember társasági adó, általános forgalmi adó és személyi jövedelemadó adónemek, valamint helyi adók területén. Pályafutását a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál kezdte, majd a Pénzügyminisztérium Európai Uniós Források Felhasználásáért Felelős Államtitkárságán dolgozott, ezt követően pedig külföldön, számviteli területen szerzett gyakorlatot. Az RSM Hungary Zrt-nél menedzserként vesz részt különböző compliance projektekben, tanácsadási munkákban és a digitális adózás területén.

Hazai és külföldi vállalatok adókalkulációs és adóbevallási projektjeit vezeti, ellenőrzi, adótanácsadásban, adótervezésben vesz részt, illetve adóképviseleti feladatokat lát el adóellenőrzések során.

Telefon
Varga Diána témái
Varga Diána
Varga Diána

Gondolja át milyen kedvezményeket érvényesíthet TAO, HIPA bevallásában!
FRISSÍTETT TARTALOM!

A 2020-as évről készülő beszámoló közzétételének és az éves adóbevallások (társasági adó, innovációs járulék, helyi iparűzési adó) benyújtásának határideje jelenlegi tudásunk szerint 2021. május 31. Ezért számos cégnél már javában zajlik az év végi adókalkulációk pontosítása, s van néhány tipikus adómegtakarítási lehetőség, amellyel érdemes számolni!

Tovább
Varga Diána

HIPA-könnyítés KKV-knak 2021-ben

A 2021-es adóévre helyi iparűzési adókönnyítést kapnak a 4 milliárd forint árbevétel vagy mérlegfőösszeg alatti kkv-k. Várhatóan a 3.000 legnagyobb magyar cégen kívül minden társaságot érinthet a hipa-fizetési könnyítés, február 25-ig kell a hipa-kedvezményre az igénylést benyújtani.

Tovább
Varga Diána
Varga Diána

Beszámolók és éves adóbevallás - halasztható szeptember 30-ig. Mikor nem érdemes élni a lehetőséggel?

A szakemberek számára hosszúnak tűnő várakozás után kihirdetésre került a rendelet, amely 2020. szeptember 30-ig haladékot adott a vállalatok éves adókötelezettségeivel és a beszámoló közzétételével kapcsolatban, a koronavírus járványra tekintettel. Érdemes átgondolni mire van hatással a halasztás és mérlegelni, mi a cég számára legjobb döntés!

Tovább
Varga Diána