Összesen 65 eseményKöltségátterhelés, ÁFA

RSM Hungary Vámrendezvények

Vámszeminárium 2017 - június 6.

Az uniós vámrendszer aktualitásai, modern vámkezelési megoldások - AEO, vámszankciórendszer és vámtarifaszámok fontossága - szakértőink gyakorlatias áttekintést adnak a vámszabályozás legfontosabb részleteiről.

Tovább

RSM Hungary Jövedék rendezvények

RSM Hungary Jövedék rendezvények

RSM Hungary Vámrendezvények

V. Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia – 2017. március 9-10.

A konferencia az adózás aktualitásai mellett az EKAER hatásaival, más szakterületek (folyószámla, végrehajtás) kapcsolatával, kockázatkezelésével, illetve jövőjével kapcsolatos témakörök tárgyalásával kezdődik. A résztvevők tájékoztatást kapnak a NAV támogató eljárásáról, valamint arról is, hogy az Uniós Vámkódex hatályba lépését követően hogyan alakulnak az új vámhatósági szerepek.

Tovább

RSM Hungary Jövedék rendezvények

RSM Hungary Jövedék rendezvények

Cafeteria 2017 konferencia - 2016. december 8.

Bér és cafeteria juttatások a teljes adórendszer és a 2017 évi adószabályok tükrében. Hogyan optimalizáljunk a foglalkoztatásra rakódó terhek ismeretében?
Hegedüs Sándor, adóüzletágunk vezetője lesz előadója a Piac&Profit Cafeteria 2017 konferenciának.

Tovább

RSM Hungary Logisztika rendezvények

Vámszeminárium 2017 - december 7.

Vámrendezvényünkön naprakész tájékoztatást kaphatnak az Uniós Vámkódex aktualitásairól, az engedélyezési eljárásokról, illetve az engedélyek újraértékeléséről, az Engedélyezett Gazdálkodó (AEO) státus előnyeiről és az Uniós Vámkódex szankciórendszeréről.

Tovább
 Tovább