Ellenőrizte már, hogy társasága biztosan megfelelt-e eddig az
online számla rendelet elvárásainak?

NAV online számla riport ellenőrzés

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Németh Lilla

Szenior adótanácsadó

Telefon

Nagy mennyiségű kimenő számlaforgalom mellett az online számla rendelet előírásainak teljes körűen megfelelni - főként kézi ellenőrzéssel -  akadályokba ütközhet vagy pontatlannak bizonyulhat

Miközben az elmaradt vagy hibás online számla adatszolgáltatások így sok esetben rejtve maradnak a belső kontrollerek előtt, az adóhatóság automatizált eljárásokkal igen egyszerűen képes a hibák, hiányosságok kiszűrésére!

ÉRDEKEL AZ ONLINE SZÁMLA AUDIT
Regisztrálok A DÍJMENTES ELLENŐRZÉSért!*
 

A nem tökéletesen implementált vagy integrált online számla adatszolgáltató modullal történő számlázás és adatszolgáltatás 2018. júliusáig visszanyúló adózási kockázatot jelent. A nem vagy hibásan jelentett számlák büntetési tétele elérheti akár a számlánkénti 500 000 forintot is.

Digitális adózási csapatunk szakértői az elmúlt hónapokban több online számla audit vizsgálatban is részt vettek. Az  online számla  vizsgálatok tapasztalataira is támaszkodva alakították ki azokat az online számla audit megoldásokat, amelyekkel ügyfeleink a NAV automatizált ellenőrzéseihez hasonló módon és időben tudják jogszabályi megfelelősségüket ellenőrizni.

Regisztráljon szolgáltatásunkra és az első ellenőrzést díjmentesen elvégezzük társasága számára!

*Kollégáink hamarosan felveszik a kapcsolatot Önnel a megadott elérhetőségen. Rendszerünk szimulálni képes egy adóhatósági számlaadat-ellenőrzést,  akár több számlázórendszerre vonatkozóan, automatizáltan és tetszőleges gyakorisággal. Így meggyőződhet róla, hogy egy kiválasztott időszakban minden kiállított és érintett számla megfelelően jelentésre került-e az adóhatóság felé. 

További információ az online számla riport audit szolgáltatásról!

Ellenőrizte már?
Cége biztosan megfelel az online számla rendelet elvárásainak?  

Regisztráljon demónkra!

Regisztráció
 Tovább