Facebook image

Karrier

 • Van már 2-4 év releváns szakmai tapasztalatod tanácsadó cégnél?
 • Kollégáiddal, ügyfelekkel magyarul és angolul egyeztetsz, levelezel
 • Önállóan tudsz dolgozni, de egy jó csapatnak szívesen vagy tagja? 
 • A komplex ügyek és különféle szektorok adózási specialitásai megmozgatják a fantáziádat? 

Ha a fenti kérdésekre igen a válaszod, akkor látogass el hozzánk egy beszélgetésre, mert szakmai csapatunk bővítéséhez fejlődni vágyó tanácsadó kollégát keresünk TAO és számviteli tapasztalattal. Szívesen meghívunk egy kávéra "Az Év Irodája" címet elnyert irodánkba, de ha neked kényelmesebb otthonról online bejelentkezned, arra is van lehetőséged.

Jelentkezés a pozícióra

Milyen feladatokat szeretnénk rád bízni?

 • Belföldi és külföldi társaságok közvetlen adózását érintő kérdések megválaszolása az ügyfeleknek: társasági adó, helyi iparűzési adó, innovációs járulék, energiaellátók jövedelemadója, kisvállalati adó.
 • Adókedvezmények tanácsadása (fejlesztési adókedvezmény, energiahatékonysági adókedvezmény, adófelajánlások).
 • Illetéktanácsadás (belföldi ingatlanvagyonnal rendelkező társaságok adózása)
 • Komplex adótanácsok készítése mind belföldi, mind külföldi ügyfelek részére társaságokat és magánszemélyeket érintő struktúrákkal, tranzakciókkal kapcsolatban.
 • Tanácsadásaidhoz gyakorlati számviteli tudásodra mindenképpen szükség lesz. 
 • Adótervezési és adóstrukturálási feladatok ellátása: nemzetközi és belföldi struktúrák kidolgozása, adó szempontú véleményezése;
 • Adózási átvilágítási feladatok

Mit várunk tőled?

Felsőfokú pénzügy-számviteli, közgazdász vagy jogász végzettséget, és nyitottságot a fejlődésre. Az aktív üzleti angol nyelvtudásodra valamint írásbeli és szóbeli kommunikációs képességedre valóban szükség lesz, ügyfeleink nagyrészt hazai és regionális vegyesvállalatok, középvállalatok. 

Ha adótanácsadási területen legalább 2-4 év szakmai tapasztalattal rendelkezel, akkor biztosan látod, hogy ehhez elengedhetetlen az adózási- és számviteli előírások naprakész, gyakorlatban szerzett ismerete. A szakmai fejlődésedet külső és belső képzésekkel támogatjuk.

Szintén elengedhetetlen, hogy gyakorlati tudással rendelkezz a számvitel területén, így előny a könyvelés területén szerzett tapasztalat vagy mérlegképes könyvelői végzettség.

Ezen a területen a precíz, lelkiismeretes munkavégzés és az agilitás elengedhetetlen mind az ügyfelek felé a napi kapcsolattartásban, mind a belső irodai feladatok terén és a kollégákkal való szoros együttműködés során. 

Amennyiben az angol mellett németül is beszélsz és levelezel, ezt további előnyként értékeljük.

Egyedülálló, felhőalapú, digitális adózási megoldásainkkal támogatjuk ügyfeleinket, ezért szerencsés, ha nyitott vagy az informatika és a digitalizáció iránt. Lehetőséged lesz informatikai és digitális megoldásaink fejlesztésében aktívan közreműködni.

Mit kínálunk?

Mindezekért cserébe a sokrétű és változatos munka mellett nálunk hatékony munkakultúrára számíthatsz. A versenyképes bér és Cafetéria mellett minden olyan eszközt biztosítunk, amelyre a munkád elvégzéséhez szükséged lehet. 

A tudást házon belül sajátíthatod el kiváló mentorainktól, akik a szakma elismert szakemberei.

Emellett támogatunk szakmai és nyelvi képzésekkel, a nálunk töltött idő függvényében akár diákhitel-kiváltási és tanulmányiszerződés-programunk igénybevételére is lehetőség nyílik. Különösen szeretjük és támogatjuk, ha továbbtanulsz. Annál jobb, minél több a szakmába vágó kompetenciával rendelkeznek munkatársaink. Lehetőséget biztosítunk soft skill fejlesztő képzésekre mind belső, mind pedig külső tréningek során.

Hosszú távon pedig elérhetővé válik lakáshitel, vagy sabbatical (2 hónapos alkotói szabadság) programunk is.

Hétköznapjainkon barátságos, családias hangulatban szeretünk dolgozni, kollégáinknak igyekszünk számos kényelmi szolgáltatást nyújtani, színes programokat szervezni. Fontos nekünk a munka-magánélet egyensúlya, szeretjük, ha kollégáinknak van lehetősége kikapcsolódni, feltöltődni. 

Jelentkezés a pozícióra

Angol nyelvű önéletrajzod a pozíció megjelölésével a job@rsm.hu címre várjuk.

Kalandjainkat Instagram és Facebook karrieroldalainkon tudod követni.

RSM Hungary az Év Irodája Díj 2020 győztese!

Ha szeretnéd tudni  miért lett újépítésű dizájnirodánk a 2020-as Év Irodája verseny nyertese, nézz körül nálunk!

Kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Schepp Magdolna, RSM Hungary, HR-vezető

Schepp Magdolna

HR-vezető

Telefon

Olvasd el szakmai anyagainkat szakértőinktől!

Szakmai tartalmaink