Facebook image
Szektoraink

Adózói képviselet NAV eljárásokban - adóvégrehajtás, fizetési könnyítés

A NAV az utóbbi években nagyobb hangsúlyt fektetett a végrehajtási eljárás hatékonyságára, az ellenőrzési és végrehajtási szakterület fokozott együttműködése nyomán mind gyakrabban fordul elő, hogy még le sem zárult ellenőrzések során is előzetesen biztosításra kerül az adókövetelés.

Miért válassza Képviselet adóvégrehajtási- és fizetési könnyítési eljárások során szolgáltatásunkat?
Adóképviseleti csoportunk a fizetésképtelenségi helyzetet megelőző reorganizációs tanácsadást nyújt pénzügyi nehézségekkel küzdő ügyfeleinknek. Adófizetési nehézség esetén pedig segítséget nyújtunka társaság adótartozásainak jogszabályi keretek között történő hatékony menedzselésében. Az adós pénzügyi, gazdasági helyzetének feltárása, az abban rejlő lehetőségek elemzése, cselekvési tervek felállítása, valamint a tartozás rendezése úgy, hogy a további működés, profitábilis gazdasági tevékenység is fenntartható maradjon, átfogó és alapos ismereteket kíván. Tapasztalataink szerint a végrehajtókkal történő konstruktív kommunikáció, az adóvégrehajtási- és fizetési könnyítési eljárások során az adózói jogérvényesítését segítő adótanácsadói-, jogi szolgáltatás minősége kulcsfontosságú szerepet tölt be a fizetésképtelenségi helyzet megnyugtató megoldásában.

Az adóhatóság előtti fizetésképtelenség réme minden adózót (legyen az magánszemély, vagy vállalkozás) kísért, az adóvégrehajtás azonban nem szükségszerű, a kellemetlen meglepetések elkerülhetőek.

Kérdése van?
Forduljon hozzánk bizalommal!

Fajcsák Gábor

Partner, Adóüzletág-vezető

dr. Bulátkó Ottó

Menedzser, Adóüzletág

Telefon
Kérjen ajánlatot online!
  Teljes körű tájékoztatás

  Adócsoportunk hírlevél formájában tájékoztatja ügyfeleinket az aktuális adóváltozásokról, illetve az esetlegesen megjelenő adóhatósági jogértelmezésekről. Úgy véljük, az időben történő tájékoztatás a jogszabályi változásokról nagyban hozzájárul ügyfeleink pénzügyi terveinek pontosításához, valamint az adóoptimalizálásukhoz.

  Társaságunk szakértői rendszeresen megírják véleményüket blogunkon.

  Iratkozzon fel értesítőnkre, hogy első kézből megkapja publikált anyagainkat!

  Felkeltettük érdeklődését?

  Kérjen ajánlatot, vagy forduljon kérdéseivel szakértő kollégáinkhoz!

  Szakértőink rendszeresen publikálnak szakmai anyagokat