Facebook image

 Szakértőink

Kozma Attila, RSM Hungary, Partner Bejegyzett könyvvizsgáló

Kozma Attila

Partner
Bejegyzett könyvvizsgáló

Több mint 20 éves könyvvizsgálati és számviteli vezető tapasztalattal rendelkezik. Korábban főként – de nem kizárólag - pénzügyi szektoron belüli társaságok számviteli területével és könyvvizsgálatával foglalkozott, mely keretében foglalkozott IFRS, szabályozás és kockázatkezelési területtel is. Bejegyzett könyvvizsgálóként számos magyar és nemzetközi cég magyar érdekeltségének könyvvizsgálatáért felelős. Az RSM Hungary csoport könyvvizsgálati üzletágának vezetőjeként fő célkitűzése, hogy a RSM Audit Zrt meghatározó szereplőjévé váljon a hazai könyvvizsgálati piacnak. Ennek megfelelő alapot biztosít a RSM Global támogatása és társaságon belüli tapasztalatok és tudásbázis.

Telefon

Kozma Attila témái

Kozma Attila

Egy okkal több az IFRS-áttérésre

Az utóbbi időben kétségkívül az IFRS áttérés lett a hazai pénzügyek egyik hot topicja, a szabályozás engedékenyebbé válásának köszönhetően sok cégnek nyílt lehetősége az áttérésre, más kérdés, hogy mennyien éltek ezzel.

Tovább
Kozma Attila

A pénz újratermelhető, az idő nem!

Tornádóként söpör végig a digitális forradalom mindennapjainkon. Nap mint nap kapkodjuk a fejünket, hogy éppen milyen technológiai újítás jelenik meg a vállalkozások körében akár belső folyamatok hatékonyságjavítása, akár a fogyasztók még nagyobb elérése érdekében. Nagyon leegyszerűsítve, a mérleg két oldalán az idő és a pénz áll, ha úgy tetszik két labda, amivel játszani lehet, miközben egyikük sem „eshet le”.

Tovább
Kozma Attila

Egy törvény mindig annyira jó, amennyire ki tudja váltani a kívánt hatást, ugyanakkor nem hoz hátrányba senkit

A befektetési szolgáltatói körben kipattant botrány kárait enyhíteni hivatott, illetve a későbbi eseteket megelőzni tervező , nemrégiben elfogadott törvényről elmondhatnánk, hogy a szándékkal önmagában semmi gond, hiszen mindenkinek vállalnia kell a felelősséget tetteiért. Bár a törvénybe foglalt zárolás lehetősége eddig is megvolt, a jelenlegi kiegészítés számos kérdést vet fel a későbbiekben.

Tovább
Kozma Attila
Kozma Attila