Szakértőink

Hegedüs Sándor partner, adóüzletág-vezető

Hegedüs Sándor

Adószakértő

Több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik adóellenőrzésben, magyar és nemzetközi adótanácsadásban, mely többek között magában foglalja adótanácsadói levelek, állásfoglalások elkészítését, adótervezést magyar és nemzetközi társaságok, cégcsoportok számára. Részt vesz átvilágítások, adótanácsadói levelek, valamint transzferár dokumentációk elkészítésében, szakmai ellenőrzésében. Rendszeresen nyilatkozik a sajtó számára adószakmai kérdésekben.

Telefon

Hegedüs Sándor bejegyzései

SZJA bevallás 2015

Ki és milyen esetekben választhatja az egyszerűsített szja bevallási formát? Bejegyzésemben összefoglaltam a fontosabb tudnivalókat!

Tovább

Az EKAER rendszer próbaüzem meghosszabbítása miatt még most mentesülni tud a kockázati biztosítékadási kötelezettség alól!

Ahogy azt már előző blogomban írtam, a kockázatos termékek közúti fuvarozással együtt járó EU más tagállamából Magyarország területére irányuló termékbeszerzéshez, vagy egyéb célú behozatalához, illetve belföldi forgalomban nem végfelhasználó részére történő első adóköteles termékértékesítéshez kapcsolódó biztosítékadási kötelezettség alóli mentesülés legegyszerűbb formája, ha a már 2 éve működő adózó szerepel a NAV által vezetett köztartozásmentes adózói adatbázisban. Tovább az EKAER kalkulátorhoz »

Tovább

EKAER - Online konferencia

Nemcsak a raktárosoknak, logisztikusoknak és beszerzőknek jelenthet komoly fejfájást, hogy mit kezdjenek például egy másik EU tagállamból érkezett szállítmánnyal, ha annak indításáról előzetesen nem kaptak információt, így azt az EKAER-ben sem tudták bejelenteni.

Tovább
 Tovább