Szakértőink

RSM Hungary

RSM Hungary Adótanácsadó és Pénzügyi Szolgáltató Zrt.

Telefon

RSM Hungary témái

RSM Hungary

Hét magyar cég az európai toplistán

Az European Business Awards versenyében idén 7 magyar cég került Európa legjobbjai közé, Nemzeti Bajnokként. A megmérettetésen több ezer társaság vett részt, a Nemzeti Bajnokként továbbjutók közül szakmai zsűri választja ki a legjobb európai vállalatokat.

Tovább
RSM Hungary

Több mint 80 magyar cég az európai toplistán

A European Business Awards idei toplistájára 81 magyar cég került fel, közülük kerülhetnek ki a kontinens legjobb vállalatai. Idén is több mint 30 ország vállalkozásai vesznek részt az európai megmérettetésben.

Tovább
RSM Hungary
RSM Hungary

Adatkezelési tájékoztató - Tisztelt Partnerünk, kedves Olvasónk!

Az Európai Unió új általános adatvédelmi szabályzata (GDPR) május 25-én lép hatályba, ahogy erről bizonyára Ön is értesült. Az RSM Hungary a mindenkori jogszabályi előírásoknak megfelelően és maximális gondossággal kezelte az Ön személyes adatait, a megújult szabályozási környezetben a továbbiakban is így jár el.

Tovább
RSM Hungary

European Business Awards: 11 magyar cég Európa legjobbjai között

11 magyar cég került be Nemzeti Bajnokként Európa legjobbjai közé az RSM által támogatott European Business Awards (EBA) idei versenyében. Több ezer európai vállalkozás között közel 100 magyar vállalat szállt versenybe idén, ezek közül választotta ki a szakmai zsűri a legjobb cégeket.

Tovább
RSM Hungary