Facebook image
Mentés

WEBINÁRIUM | Vámszabályok változásai | 2021. jan. 27.

Ismerje meg, milyen kihívásokat hoz 2021 a vámszabályok területén! Brexit aktualitások, vámérték vizsgálatok, EKAER változások, BIREG helyzetjelentés, vámigazgatási bírsággal fenyegető perek dr. Sándor János VJASZSZ elnökségi tag, és dr. Falcsik István, az RSM Hungary vámüzletág vezetőjének előadásában.

Mit hoz a Brexit az Egyesült Királysággal üzleti kapcsolatban lévő vállalkozások számára januártól? Milyen iránymutatások vonatkoznak a vámérték megállapítására? Hogyan alakulnak az EKAER szabályok? Mi a BIREG jelentősége? 

Csatlakozzon az RSM Hungary díjmentes webináriumához, melynek keretében dr. Sándor János, a Vám- Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségének elnökségi tagja, és dr. Falcsik István az RSM vám-, jövedéki és termékdíj tanácsadási üzletágvezetője beszél az idei év legjelentősebb, vámterületet érintő kihívásairól!

Időpont

2021. január 27. szerda, 10:00 – 11:00 óra

Témák

 • Brexit aktualitások
 • Vámérték vizsgálatok
 • BIREG helyzetjelentés
 • Közigazgatási perek. vámigazgatási bírságok
 • EKAER változások
 • Tájékoztató a VJASZSZ 2021-ben várható feladatairól

Előadók

dr. Falcsik István, az RSM vám-, jövedéki és termékdíj tanácsadási üzletágvezetője
dr. Sándor János, a Vám- Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségének elnökségi tagja, nemzetközi referense

  Az esemény az érdeklődő vállalatok számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

  *A regisztráció elfogadása nem automatikus: a vállalati szektorból érkező érdeklődők, szövetségi tagok számára elsőbbséget biztosítunk. A regisztráció megerősítéséről a rendezvényt megelőző napig értesítést küldünk. 

  A webinárium a Zoom platformon történik. Ha már rendelkezik Zoom regisztrációval, nincs előzetes teendője; ellenkező esetben pár kattintással regisztrálhat a platformra. Használja útmutatónkat, ha a folyamatban segítségre lenne szüksége.  Az esemény megtekintéséhez szükséges linket és információkat jelentkezési lapon megadott adatai alapján küldjük meg.

   Kapcsolódó bejegyzéseink

   Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

   Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

   Feliratkozom