Facebook image
Mentés

WEBINÁRIUM-sorozat a vám és adójogszabályokról kendőzetlenül | október 22.

Kerekasztal beszélgetés dr. Falcsik István, az RSM Vám-, jövedéki és termékdíj-tanácsadás, üzletágvezető moderálásával. Aktuális beszélgető partnerek a Pénzügyminisztérium Vám Osztályvezetője, illetve a VJASZSZ főtitkára lesznek.

Szeretettel várjuk az RSM Hungary "Kendőzetlenül a vám és adójogszabályokról" című, online kerekasztal beszélgetésére, mely vám tematikájú webinársorozatunk első része. Az online kerekasztal-beszélgetés keretében dr. Falcsik István vezetetésével aktuális vámjogi kérdéseket vesszünk sorra meghívott szakértő vendégeink segítségével.

Ajánljuk az eseményt importőröknek, exportőröknek, logisztikai szolgáltatóknak, illetve olyan gazdálkodóknak, akik vámjogi képviseletet látnak el és szeretnének tájékozódni a vámszolgáltatások aktuális kérdéseiről.

Időpont

2021. október 22. péntek, 10:00-11:00

Kiemelt témáink

 • Az AEO nyújtotta kedvezmények bővítésének lehetőségei. Miként gondolkodnak a gazdálkodók, miért érdemes, vagy érdemes-e AEO státuszt igényelni?
 • Mennyiben változtatta meg a vámszolgáltatásokat a közvetett és közvetlen vámjogi képviselet intézménye. Milyen módon csökkenthetők a közvetett vámjogi képviselet kockázatai?
 •  Miként alakul a vámszolgáltatást nyújtó vállalkozások piaci szerkezete, kik és milyen méretekben foglalkoznak vámszolgáltatással? A vámügyintézők és vámtanácsadók képzésének helyzete. 

Szakértők, meghívott vendégek

Dr. Bácsi Krisztián,  Pénzügyminisztérium Vám Osztály osztályvezető 
Szepesi Sándor,  Vám, Jövedéki és Adóügyi  Szolgáltatók Szövetsége főtitkára  
Dr. Falcsik István,  RSM Hungary Zrt., Vám-, jövedéki és termékdíj-tanácsadás, üzletágvezető

Az esemény az érdeklődő vállalatok képviselői számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött. * 


A webinárium a Zoom platformon történik. Ha már rendelkezik Zoom regisztrációval, nincs előzetes teendője; ellenkező esetben pár kattintással regisztrálhat a platformra. Használja útmutatónkat, ha a folyamatban segítségre lenne szüksége.  Az esemény megtekintéséhez szükséges linket és információkat a jelentkezési lapon megadott adatai alapján küldjük meg.

*A regisztráció elfogadása nem automatikus, a vállalati szektorból érkező érdeklődők számára elsőbbséget biztosítunk. A regisztráció megerősítéséről a rendezvényt megelőző napig a regisztrációkor megadott e-mail címre értesítést küldünk.
  Kapcsolódó bejegyzéseink

  Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

  Feliratkozom