Facebook image
Mentés

WEBINÁRIUM | Brexit és vámadminisztrációs felkészülés | 2020. okt. 15.

Az Egyesült Királyság 2020. január 31-én kilépett az Európai Unióból, azonban a tárgyalófelek átmeneti időszakban állapodtak meg, mely 2020. december 31-én lejár. Webinárunkon a Brexit kereskedelemre, áruforgalomra gyakorolt hatásait, az áfa- és vámszabályok, vámeljárások várható változásait tekintjük át röviden, támpontokat adva az érintett cégeknek, szolgáltatóknak.

 Brexithez kapcsolódó átmeneti időszak lejártát követően elkerülhetetlen, hogy a vámjogi kötelezettségek, import áfa kezelési módok és számos más, gazdálkodókat/vállalkozásokat érintő, vámigazgatási eljárás megváltozzon.

Webináriumunkon, vámüzletágunk vezetője dr. Falcsik István, és vámtanácsadó kollégánk, Szántó Tímea mutatja be az export, import folyamatok alakulását a Brexit után.

Előadók: 

dr. Falcsik István, Vám-, jövedéki és termékdíj-tanácsadás, Üzletágvezető, RSM Hungary

Szántó Tímea, Vám-, jövedéki és termékdíj-tanácsadás, üzletág, Vámtanácsadó, RSM Hungary

Tematika:

 • Vámjogi alapkötelezettségek alakulása a Brexit kapcsán.   
 • Modern vámjogi  megoldások, import áfa kezelési módok. Az AEO engedély és előnyei
 • Vámjogi képviselet, a vámszolgáltatók, logisztikusok vámjogi kockázatai.

Időpont: 2020. október 15. csütörtök 10:00-11:00

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráljon webináriumunkra és legyen naprakész a Brexittel kapcsolatos teendők kapcsán.

A jelentkezési lapon megadott adatai alapján megküldjük az esemény megtekintéséhez szükséges linket és információkat. A webinárium a zoom platformon történik, amennyiben már rendelkezik zoom regisztrációval, nincs előzetes teendője. 

Ha még nincs hozzáférése, néhány kattintással itt tud bejelentkezni a  zoom platformra, illetve a regisztrációhoz segítségként egy útmutatót talál ezen a linken.

  Kapcsolódó bejegyzéseink

  Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

  Feliratkozom