Facebook image
Mentés

Rendezvény: Digitalizáció és adóváltozások 2020 | 2019. december 12.

A hazai és európai adószabályok cégeket érintő változásai közül összegyűjtöttük a fontosabbakat, amelyekről szakértőink egy rövid áttekintést adnak 2019. december 12-i üzleti reggelinken.

Kiemelt témánk az adóhatósági digitalizáció és adatszolgáltatások területei és következményei, illetve az áfa területén várható változások. 

A rendezvény témái:

 • Online számla változások – hogyan módosul az Online Számla jelentések tartalma, módja és hatóköre? Digitális megoldások és lehetőségek, online számla tapasztalatok.
 • Az adóhatóság jogkövetési és ellenőrzési eljárásainak változásai a digitalizáció fényében. Mire kell felkészülniük a cégeknek, mit lát rólunk a NAV?
 • Áfabevallási tervezet 2021? Automatizált áfabevallás házon belül és/vagy a NAV-tól? 
 • Nemzetközi ügyletekhez kapcsolódó áfaváltozások, az adószám-ellenőrzés és dokumentáció fontossága 2020-tól.
 • Újranyitott magyar áfakérdések 2020-tól: behajthatatlan követelések áfája, fiktív számlák korrekciója, speciális áfa-visszatéríttetési eljárás fordított áfás adózók esetén. 

Előadók:

Németh Lilla szenior adótanácsadó
Bulátkó Ottó szenior adótanácsadó
Horváth Zoltán adótanácsadó

Időpont:

2019. december 12. csütörtök, 9:30-11:00 óra

Helyszín:

RSM Hungary Zrt. Budapest 1138 Faludi utca 3.

A rendezvényen való részvétel partnereink számára díjmentes, de regisztrációhoz kötött! Kérjük, részvételi szándékát jelezze RSM Hungary | Adóváltozások 2020, regisztráció tárggyal az info@rsm.hu-ra küldött emailben, vagy kattintson a Regisztráció gombra.

regisztráció

A rendezvény létszámkorlátos, a fent kitűzött időpontra 12 fő jelentkezését tudjuk fogadni, túljelentkezés esetén újabb időpontot tűzünk ki. Regisztrációját emailben megerősítjük, kérjük, kísérje figyelemmel válaszlevelünket!

  Kapcsolódó bejegyzéseink

  Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

  Feliratkozom