Facebook image
Mentés

VI. Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia Debrecen | 2018. március 8-9.

A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége (VJASzSz) kétnapos nemzetközi konferenciát rendez Debrecenben, a vámhatóság, a szakmai és a piaci szervezetek vezető képviselőinek részvételével.

A konferencia plenáris ülésén  a NAV tájékoztatást ad a különböző újításokról, ismerteti az új adózási jogintézmények mellett az új végrehajtási és ellenőrzési metodikákat, az adó- és vámigazgatásban bevezetett E-ügyintézés és a legaktuálisabb informatikai fejlesztések részleteit is. 

A konferencián résztvevő külföldi vámhatóságok képviselőitől tájékoztatást kaphatnak a résztvevők a szomszédos országokban lévő aktuális vám és jövedéki változásokról.

A VÁM szekcióülésen megismerhetjük a várható UVK és FJA változásokat. Az egyes szakterületekben jártas, élő gyakorlati tapasztalattal rendelkező előadók tájékoztatást tartanak a mindennapi vámügyeket érintő problémákról, melyekre megoldási javaslattal is élnek.

A konferencia előadója lesz Dr. Falcsik István, vám-, jövedéki és termékdíj tanácsadási üzletágunk vezetője is. 

A JÖVEDÉKI ÉS ADÓ szekcióülésen résztvevők megismerhetik az új jövedéki törvény átállásával kapcsolatos tapasztalatokat és lehetőség nyílik a szakterületet érintő legfontosabb kérdések és megoldások megvitatására is. Adózási témakörben megismerhetjük az adózási eljárás új szabályait, az előadók megosztják a résztvevőkkel a mentorálás és a támogató  eljárással kapcsolatos tapasztalatokat, de szó lesz az adóbiztosíték jogintézményéről is.

Regisztráció
érdekel a rendezvény 

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó- és munkajogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom