Facebook image
Mentés

Kerülje el a cégértékesítési, cégértékelési buktatókat!
2019. május 7.

Üzleti reggeli - a legfontosabb cégértékesítési és cégvásárlási tanulságokról, több tucat hazai tranzakció során összegyűjtött tapasztalatunk alapján.

Az RSM Hungary Zrt. szakemberei számos magyar vállalat pénzügyi átvilágításában vettek részt és akvizíciós tanácsadóként segítették tranzakciók megvalósulását mind vásárlói, mind eladói oldalon.  Ezeket az adó, jogi, és tranzakciós területhez kapcsolódó tapasztalatokat összegezzük a cégvezetők és cégtulajdonosok számára rendezvényünkön.  A rövid és hosszú távú tulajdonosi tervekhez,  a tervezett exitekhez, vagy a generációváltáshoz kapcsolódóan elkerülhetők azok a buktatók, amelyek adó, jogi vagy cégértékelési  szempontból alááshatják egy tervezett cégvásárlás, cégeladás, vagy cégátadás sikerét. 

Korábbi tranzakciók tanulságait mutatjuk be üzleti reggelink keretében:

Helyszín:

RSM Hungary Zrt. központ: 1138 Budapest, Faludi utca 3.

Dátum: 

2019. május 7. 9:00 – 10:30

Előadóink:

Almási Levente, M&A partner, RSM Hngary Zrt.
Fajcsák Gábor, Adópartner, RSM Hungary Zrt. 
Dr. Szűcs Bálint, Irodavezető ügyvéd,  RSM Legal | Szűcs és Partnerei  

Üzleti reggeli - Regisztrálok a rendezvényre

M&A, cégértékelési és cégfelvásárlási üzletágunk elsősorban hazai középvállalatok tulajdonosait támogatja vállalatuk értékének növelésében: 2018-ban is több tranzakciót zártunk sikeresen vállalati partnereinkkel együttműködve. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk cégeladásokkal, felvásárlásokkal, illetve tőkebevonásokkal kapcsolatos komplex tanácsadásban. Ügyfélkörünk elsősorban olyan hazai magántulajdonú cégekből áll, amelyek vezető szerepet töltenek be a saját piacukon. Társaságunk kijelölt tanácsadóként a Budapesti Értéktőzsde partnere, így a vállalati forrásszerzési tervek megvalósítását széles skálán tudjuk segíteni, a vállalat finanszírozási terveivel összhangban.

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom