Facebook image
Mentés

Rendezvény: EKAER referens és ügyintéző képzés
| 2019. június 3., 7.

Szakértőnk egy kétnapos, államilag elismert EKAER képzés keretében teljes képet ad a területen dolgozók számára. Az EKAER rendszer alapvető szabályai, az EKAER rendszer fogalmai, a mentességek, az EKAER bejelentési kötelezettség személyi és tartalmi részletei, az EKAER szám, a kockázati biztosítékra vonatkozó szabályok, szankciók és ellenőrzési tapasztalatok is áttekintésre kerülnek az előadásokban.

Gyakorlati EKAER képzésünket ajánljuk minden olyan érintett cég munkatársainak, akik most kezdik használni az EKAER-rendszert és azoknak is, akik már ezen a területen dolgoznak, de szeretnék ismereteiket kibővíteni szakértő előadónk tanácsai,  példái alapján. 

Az adóalany EKAER-bejelentési kötelezettségének elmulasztása esetén az adóhatóság a be nem jelentett áruk értékének 40 százalékáig terjedő mulasztási bírságot szabhat ki,  de lefoglalhatja a  jármű rakományát is.  A fuvarozó, sőt a jármű vezetője is bírságolható, amennyiben a hatósági zár megsértését állapítja meg a hatóság. 

Készüljön fel szakértő előadónk segítségével a helyes EKAER-bejelentésre, kerülje el az ellenőrzési tapasztalatok alapján a legjellemzőbb hibákat! A Vezinfó szervezésében  zajló két napos képzés elvégzésével a résztvevők  államilag elismert tanúsítványt szereznek. 

Előadó: 

dr. Sztankó Dániel, Igazgató, közvetett adók

Időpont: 

2109. június 3.  hétfő, 9:00-15:00 óra
2019. június 7. péntek, 9:00-15:00 óra

Helyszín:

MOHA Ház (1143 Budapest, Gizella utca 42-44.)

REGISZTRÁCIÓ 
ÉRDEKEL A RENDEZVÉNY

 

    Kapcsolódó bejegyzéseink

    Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

    Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

    Feliratkozom