Facebook image
Mentés

ONLINE KÉPZÉS | BIREG 2022 változások - előadás és konzultáció

2021. július 1-én új fejezetéhez érkezett a BIREG kötelezettség. 2021 július 1-től a fuvarozást végző vállalkozásokon kívül a fel- és lerakóhelyek, azaz a feladók és címzettek is kötelessé váltak a BIREG kezelésére, a szállítmányok adatainak BIREG-ben történő rögzítésére.

A BIREG kötelezettség bővülése jelentős terhet ró a vállalkozások széles körére. Sok vállalat nincs még tisztában azzal, hogy mely szállítmányok esetén van BIREG kötelezettsége. A vállalkozások jelentős része felrakó és lerakóhelyként most fog szembesülni a kötelezettség teljesítésével és annak nehézségeivel.      

Online tréningünk segítséget nyújt a BIREG kötelezettségek terén

Online képzésünk segít a nem fuvarozással foglalkozó társaságoknak a BIREG kötelezettségek megismerésében, a felkészülésben, a BIREG kérdések kezelésében és a szankciók elkerülésében.

Kiknek ajánljuk BIREG  képzésünket? 

Online BIREG képzésünket azon cégeknek ajánljuk, amelyeknél akár több telephelyen, több kolléga is érintett lehet az új BIREG kötelezettségek teljesítése kapcsán, így például:

 • BIREG hatálya alá tartozó nemzetközi és belföldi fuvartevékenységben fel- és lerakóhelyként valamint feladó és címzettként szereplő gazdasági társaságoknak.
 • Minden olyan gazdasági társaságnak, aki nem tudja meghatározni, hogy a BIREG fel- és lerakóhelyekre, valamint feladó és címzettekre vonatkozó kötelezettségben érintett-e.  
 • Minden olyan gazdasági társaságnak, aki CEMT vagy Bilateláris engedély alá tartózó, valamint Kabotázs fuvartevékenységben fel- és lerakóhelyként vagy feladó és címzettként szerepel. 

Az online képzésben akár több munkavállaló is részt vehet, az ország bármely pontjáról követve a képzést, választ kaphatnak a felmerülő kérdésekre.  

 regisztrálok a BIREG Képzésre!

BIREG összefoglaló és konzultáció

 • A 60 perces előadás keretében előadónk a változásokat tekinti át, elsősorban a fel- és lerakodóhelyeket érintő szabályokra összpontosít, illetve a júliustól életbe lépő gyakorlati teendőket összegzi. 
 • Az előadást követően további 30 percben konzultációra van lehetőség, az adott vállalatnál felmerülő BIREG kérdések kapcsán. 

Témák

 • A BIREG jogi háttere, alapvető kötelezettségek
 • Az engedélyköteles szállítások azonosítása (CEMT, Bilaterális, Kabotázs fuvar)
 • A BIREG gyakorlati kezelése, a regisztráció, a fel- és lerakóhelyek kötelezettsége
 • A BIREG kötelezettség teljesítésének hatósági ellenőrzése, szankciórendszer, jogorvoslat ismertetése

A képzés időpontja:

2021. június 11. péntek, 10:00-11:30. 

Előadó

Dr. Falcsik István | RSM Hungary

Dr. Falcsik István 

ügyvéd, az RSM vámüzletágának vezetőjeAz online előadás díja:

Az online előadás részvételi díja: 14.900 Ft+áfa/fő

Az előadást rögzítjük, a résztvevők számára a képzést követő néhány napon belül elérhetővé tesszük.

Amennyiben a fentiek megfelelőek az Ön, Önök számára, kérem szíveskedjen kitölteni a csatolt adatlapot:

regisztrálok a BIREG képzésre!

A regisztrációs lapon megjelölt adatokat kérjük pontosan töltse ki, a megadott adatok alapján küldjük el a díjfizetéshez kiállított számláját. A részvételi díj befizetését követően küldjük el az előadáshoz szükséges linket és információkat. 


Az online BIREG előadás élőben Zoom platform használatával történik.

  Kapcsolódó bejegyzéseink

  Érdeklik az adó, számviteli és jogi változások?

  Iratkozzon fel hírlevelünkre, és legyen mindig naprakész!

  Feliratkozom